Flytter til Slagelse og mangler 35 nye medarbejdere

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – Palsgaard Spær samler sine sjællandske produktionsaktiviteter i Slagelse By. Derfor mangler virksomheden op mod 35 nye medarbejdere til sin produktion.

Palsgaard Spær er med sine fem afdelinger i Danmark og en i Tyskland samt med sine 230 medarbejdere den førende virksomhed inden for produktion af spær og byggekomponenter i træ.

De senere år har de været inde i en rivende udvikling og oplever fremgang. Det har medført, at de nu åbner ny afdeling i Slagelse By. Det skriver Slagelse Erhvervscenter.

Et godt udgangspunkt til at servicere kunderne på Sjælland

Den nye afdeling på Industrivej 5 i Slagelse By skal samle produktionsaktiviteterne fra Vordingborg, som lukkes ned. Dertil kommer den lokale administration med 12 medarbejdere, der tidligere har ligger på Ndr. Ringgade i Slagelse By.

»Pladsen var blevet for knap i Vordingborg og vi har så meget gang i udviklingen, at vi har svært ved at følge med i produktionen. Derfor ser vi frem til at åbne en ny, større produktion i Slagelse,« siger Tobias Smith, divisionsdirektør i Palsgaard Spær, og tilføjer:

»Herfra får vi en central placering, der sikrer et godt udgangspunkt til at kunne servicere nye som eksisterende kunder på Sjælland.«

Virksomheden har tidligere har haft produktion i Slagelse

Slagelse bliver ikke noget helt nyt bekendtskab for virksomheden, der lokalt tidligere har haft produktion i byen under navnet Precon. Endda i de selv samme bygninger, som de nu indtager.

»Det var ren nostalgi, da jeg trådte ind ad døren igen for noget tid siden. Lokalerne er meget velegnede til vores type produktion, der er meget pladskrævende,« siger Tobias Smith.

Palsgaard Spær tager enkelte erfarne produktionsfolk med sig til Slagelse, men får behov for op mod 35 yderligere ansatte i takt med at produktionen øges.

»Vi bygger langsomt op, så vi sikrer os, at vi fastholder vores høje kvalitet,« fastslår Tobias Smith.

Søger faglærte og ufaglærte medarbejdere til produktionen

Palsgaard Spær søger såvel faglærte som ufaglærte medarbejdere til sin produktion.

»Vi søger medarbejdere, der er mødestabile og arbejdsomme. Og så er det en fordel, hvis man kan tolke en produktionstegning. Men det er ikke noget krav, at man tidligere har arbejdet med produktion af spær eller komponenter i træ. Oplæringen skal vi nok tage os af,« siger Tobias Smith.

For at komme godt på vej i ansættelsesprocessen, inviterer Palsgaard Spær til en jobmesse den 11. september 2019, hvor interesserede kan møde personligt op og få en snak om med virksomheden om jobmulighederne og forventninger til ansatte.

Messen afholdes hos Slagelse Erhvervscenter, og det er nødvendigt at tilmelde sig via Jobcentret.

Læs også: Jobmesse i Slagelse onsdag den 11. september.

Samarbejde med Slagelse Erhvervscenter og Jobcenter Slagelse

Jobmessen er kommet i stand i et samarbejde med Slagelse Erhvervscenter og Jobcenter Slagelse. Særligt Slagelse Erhvervscenter har været en stor hjælp i processen omkring etableringen i Slagelse.

»Det er en stor mundfuld at åbne en ny afdeling, så vi er meget taknemmelig for den sparring og dialog vi har haft med erhvervscentret og den hjælp de har ydet os. De har taget godt hånd om os fra start med præsentation af mulige placeringer, inspiration til jobmessen og henvisninger til relevante kontaktpersoner og mulige samarbejdspartnere lokalt,« udtaler Tobias Smith.

»Det har været en spændende proces. Det er vigtigt for os, at virksomheder føler sig godt behandlet og velkomne i Slagelse Kommune. Vi er rigtig glade for at Palsgaard Spær har valgt at etablere sig her og vi følger naturligvis sagen til dørs, så de kommer godt fra start her,« tilføjer Per B. Madsen, erhvervschef i Slagelse Erhvervscenter.

Øverst: Erhvervschef Per B. Madsen hilser på divisionsdirektør Tobias Smith foran bygningerne på Industrivej. (Foto: Mette Juhl / Slagelse Erhvervscenter). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.