Brand og kraftig røg i en etageejendom i Ringparken

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – En brand i en stuelejlighed i Ringparken førte til, at voksne, børn og et spædbarn måtte evakueres.

Torsdag kl. 14.01 fik politiet en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en ejendom på Kierulffsvej i Ringparken i Slagelse Nordby. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Enkelte beboere kørt til kontrol på Slagelse Sygehus

Ilden blev heldigvis hurtigt slukket, og ingen kom alvorligt til skade. Dog blev enkelte beboere kørt til kontrol på Slagelse Sygehus på grund af kraftig røgudvikling. Det oplyser politiet samt Slagelse Brand og Redning.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Lejlighedsbrand Slagelse

Kl. 14.01 torsdag eftermiddag, blev mandskabet kaldt til ild i lejlighed på Kierulffsvej. Ved ankomst var der kraftig røgudvikling, og man igangsatte straks slukning og evakuering af beboere.

Slået op af Slagelse Brand og Redning – Station Slagelse i Torsdag den 8. august 2019

Spædbarn blev hentet ned med en stige via altanen

Der var tale om en stuelejlighed, og brandfolkene fik hurtigt evakueret fire voksne og to børn fra opgangen, hvoraf det ene var et spædbarn. Babyen blev hentet ned med en stige via altanen på lejligheden over stuelejligheden.

»Ilden er formentlig opstået i en seng i et værelse. Vi har evakueret beboerne fra lejligheden – og det samme med beboerne på første og anden sal,« siger Indsatsleder René Kofoed til Sjællandske.

Øverst: Bil fra Slagelse Brand og Redning (arkiv). (Foto: Slagelse Media). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.