Jobmesse i Slagelse onsdag den 11. september

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Jobcenter Slagelse inviterer til Jobmesse i samarbejde med Erhvervscentret og Palsgaard Spær. Aktuelt søger Palsgaard Spær 15-20 faglærte og ufaglærte medarbejdere. Tilmelding sker til Jobcentret.

Palsgaard Spær er Danmarks største og ældste spærfabrik. De søger lige nu 15-20 nye medarbejdere til deres produktion – både faglærte og ufaglærte. Det skriver Slagelse Kommune.

Kom til en samtale og få mere at vide om Palsgaard

Jobmesse afholdes onsdag den 11. september 2019 kl. 14.00-17.00 på Slagelse Erhvervscenter på Søndre Stationsvej 26 i Slagelse By.

Tilmelding skal ske til Maria Vargas på mavar@slagelse.dk.

På Jobmessen kan jobsøgende høre om virksomheden og møde repræsentanter fra Palsgaard Spær til en kort samtale om deres ledige stillinger. Husk at medbringe dit CV.

Virksomheden lægger blandt andet vægt på følgende:

  • Du skal kunne arbejde selvstændigt
  • Du skal være mødestabil
  • Det er vigtigt, at du har forståelse for montagearbejdet
  • Det er en fordel, hvis du har tegningsforståelse.

Læs mere om virksomheden på: palsgaardspaer.dk.

Søger mødestabile og arbejdsomme medarbejdere

Palsgaard Spær er med sine fem afdelinger i Danmark og en i Tyskland samt med sine 230 medarbejdere den førende virksomhed inden for produktion af spær og byggekomponenter i træ. De senere år har de været inde i en rivende udvikling og oplever fremgang.

Det har medført, at Palsgaard Spær åbner en ny afdeling på Industrivej 5 i Slagelse By. Den skal samle produktionsaktiviteterne fra Vordingborg. Virksomheden søger i den forbindelse både faglærte og ufaglærte medarbejdere til sin produktion.

»Vi søger medarbejdere, der er mødestabile og arbejdsomme. Og så er det en fordel, hvis man kan tolke en produktionstegning. Men det er ikke noget krav, at man tidligere har arbejdet med produktion af spær eller komponenter i træ. Oplæringen skal vi nok tage os af,« siger Tobias Smith, som er divisionsdirektør i Palsgaard Spær.

Læs også: Flytter til Slagelse og mangler 35 nye medarbejdere.

Øverst: Erhvervschef Per B. Madsen hilser på divisionsdirektør Tobias Smith foran bygningerne på Industrivej. (Foto: Mette Juhl / Slagelse Erhvervscenter). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.