Fem unge af anden etnisk herkomst stjæler pung fra 84-årig

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

En 84-årig kvinde blev formentlig udsat for tricktyveri på Rådhuspladsen i Slagelse, mens fem unge mænd af anden etnisk herkomst skubbede til hinanden og til hende.

Fredag den 17. november 2017 kl. 12.03 blev en ældre kvinde på 84 år formentlig udsat for tricktyveri på Rådhuspladsen i Slagelse. Fem unge mænd af anden etnisk herkomst gik ved siden af hende, mens de skubbede til hinanden. De skubbede også til den ældre dame.

Kvinden opdagede efterfølgende, at hun havde fået stjålet sin pung, og senere blev hendes kreditkort misbrugt. Hun mistænker de fem unge for, at de har listet pungen fra hende, mens de skubbede til hende.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som oplyser videre, at en anden kvinde på 87 år blev udsat for tricktyveri på sin bopæl om lørdagen. En ikke-etnisk dansk bad om hjælp til at veksle nogle mønter. Da han var færdig med at svindle hende, havde han selv taget et større kontantbeløb i sedler fra kvindens pung.

Adskillige ældre kvinder i Slagelse Kommune har været udsat for forskellige former for tricktyveri gennem de sidste par måneder. En ældre dame blev for eksempel omringet af fire udlændinge i en elevator i VestsjællandsCentret.

Modelfoto (arkiv): Bruno Schievano / Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *