Snart får alle S!RENEN på sin mobiltelefon

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Zand.News – Varslingssystemet S!RENEN på mobiltelefonen er i den afsluttende testfase. Fra april er systemet fuld operativt. Det er planen, at S!RENEN bliver testet i forbindelse med den årlige test af de fysiske varslingssirener den første onsdag i maj kl. 12.

"Snart får alle S!RENEN på sin mobiltelefon"

Danmarks første PFAS-testcenter åbner i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Korsor.News – »Forureningen med PFAS er ikke kun et problem i Korsør. Det er et internationalt problem, som der skal findes løsninger på. Derfor er jeg glad for, at vi nu i samarbejde med Region Sjælland kan gøre brandskolen til centrum for udvikling af PFAS-løsninger samtidig med, at vi understøtter erhvervsudviklingen,« lyder det fra borgmesteren.

"Danmarks første PFAS-testcenter åbner i Korsør"

Hjælpemidler og medicinsk udstyr på vej til Ukraine

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Zand.News – Region Sjællands lagre er blevet finkæmmet for ting, der kan undværes, og som i stedet kan gøre gavn i Ukraine. Resultatet er 28 paller med forskellige former for hjælpemidler og medicinsk udstyr, som nu er sendt til Ukraine.

"Hjælpemidler og medicinsk udstyr på vej til Ukraine"

To millioner jodtabletter skal dække risikogruppen

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Zand.News – Sundhedsstyrelsen har med baggrund i Beredskabsstyrelsens prognoser og konsekvensberegninger for risikoen for en nuklear hændelse samt WHO’s anbefalinger om brug af jodtabletter til risikogrupper anbefalet, at det nuværende lager øges med 2 millioner jodtabletter.

"To millioner jodtabletter skal dække risikogruppen"

Øvelse på Storebæltsbroen lørdag nat

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Korsor.News – Natten til søndag bliver der afholdt en større øvelse på Storebæltsbroen, hvor den vestgående kørebane bliver afspærret. Ambulancer, redningskøretøjer, politibiler og en redningshelikopter vil indgå i øvelsen.

"Øvelse på Storebæltsbroen lørdag nat"