39-årig er varetægtsfængslet for brandstiftelse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Skaelskor.News – En 39-årig mand fra Skælskør-området er sigtet og varetægtsfængslet for at sætte ild på en ejendom i Skælskør og dermed at bringe andres liv i fare.

I går blev en 39-årig mand fra Skælskør-området anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse på Nyvej i Skælskør. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Manden er sigtet for forsætlig brandstiftelse på Nyvej

Politiet har anholdt en 39-årig mand fra Skælskør-området. Han er sigtet for forsætlig brandstiftelse i forbindelse med en omfattende brand i en etageejendom på Nyvej i Skælskør. Den blev anmeldt i går kl. 09.44.

De tekniske undersøgelser i anledning af branden fortsætter de kommende dage. Politiet ønsker ikke at udtale sig yderligere af hensyn til efterforskningen.

Manden, der nægter sig skyldig, blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Næstved i dag med krav om varetægtsfængsling. Det skriver politiet.

Manden var angiveligt klar over, at han bragte liv i fare

Dommeren valgte at varetægtsfængsle den 39-årige mand. Dommeren mener, at mistanken er begrundet. Fængslingen skal vare i fire uger. Det skriver sjællandske.

Manden er sigtet efter den alvorlige bestemmelse om brandstiftelse i straffeloven, idet politiet mener, at han var klar over, at han bragte andres liv i fare.

Cirka ti beboere blev evakueret, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Sjællandske.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Mdesigns / Pixabay). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.