Motalavej plages af ildspåsættelser for tredje dag i træk

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Korsor.News – For tredje aften i træk plages Motalavej af ildspåsættelser. Hvor er fædregrupperne, spørger nogle. Politiet efterlyser vidner, der har set fire unge køre væk på to scootere.

Onsdag aften kl. 21:48:33 fik brandvæsenet en anmeldelse om brand på Motalavej. Det er den tredje aften i træk med ildspåsættelser i og omkring Motalavej på Halsskov i Korsør.

Denne gang var det to biler på Egersundvej, som udbrændte totalt. Denne gang har politiet modtaget lidt information om brandstifterne.

»Fire unge blev set køre derfra på to scootere, kort før ilden blussede op. Så de scootere er vi selvfølgelig meget interesserede i,« siger vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Bilerne udbrændte foran Egersundvej 21 og 23, hvor bilerne ejere angiveligt bor. Det skriver Sjællandske/SN.dk.

»Vi er meget interesserede i oplysninger om de unge på scooterne, for vi er lidt afhængige af hjælp fra borgerne for at finde de skyldige i brandene,« pointerer vagtchef Stefan Jensen overfor SN.dk.

Politiet hører gerne fra vidner og andre, som ved noget, på telefon 1-1-4.

Også ildspåsættelser både mandag og tirsdag

Tirsdag aften kl. 22:02 modtog brandvæsnet en melding om brand i en container ved Værestedet Birkehuset på Egersundvej 30 Motalavej. Her var branden ved at brede sig til selve værestedet.

Læs også og se videoen: Containerbrand ved værested ved Motalavej.

Mandag aften kl. 21:42 blev der meldt om flere bilbrande på Motalavej 129. Her var det en Hyundai-personbil og en minibus.

Minibussen tilhører Bofællesskabet Motalavej, som ligger på 3. sal over Plejecenter Solbakken. Her bor 12 udviklingshæmmede voksne, som gør brug af bussen.

Læs også: Ildspåsættelse af minibus og bil på Motalavej.

»Kom dog på banen. I ved jo godt hvem det er.«

Der kommer løbende kommentarer om ildspåsættelserne på Facebook, og nogle af reaktionerne på ildspåsættelsen af de udviklingshæmmedes bus var:

  • »Sikke da nogle idioter. Kan de virkelig ikke få tiden til at gå med andet. Der er da absolut ingen hjerne hos dem.«
  • »Hvor er de fædregrupper der blev rost til skyerne for 10 år siden. Kom dog på banen. I ved jo godt hvem det er.«

BoligKorsørs formand har også reageret med en kommentar her til morgen:

»I BoligKorsør ønsker vi tryghed i vores boligafdelinger, hvilket vi arbejder hårdt og målrettet på. Det er naturligvis ganske uacceptabelt, når nogen vil noget andet. Vi håber, at politiet via god efterforskning får de ansvarlige stillet til ansvar, så dette vanvid stopper,« skriver Ebbe Jens Ahlgren på Facebook.

Læs videre og se video: To biler sat i brand på Egersundvej ved Motalavej.


Genrefoto: BeeBright / iStock.


 

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.