To biler sat i brand på Egersundvej ved Motalavej

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Korsor.News – Motalavej plages af ildspåsættelser. For tredje dag i træk bliver der sat ild til container og biler. Se video af branden og brandslukningen på Egersundvej 21 og 23.

To personbiler udbrændt på Egersundvej 21 og 23

I går onsdag kl. 21:48 fik brandvæsenet for tredje dag i træk en anmeldelse om brand i container og biler i Motalavej-området på Halsskov i Korsør.

Artiklen fortsætter under videoen.

Du kan også se videoen med brand og brandslukning på: 112news.dk.

Der var tale om to personbiler foran Egersundvej 21 og 23, hvor bilernes ejere angiveligt bor. Politiet efterlyser fire unge, der er kørt derfra på to scootere. Politiet hører gerne fra vidner på telefon 1-1-4.

Borgere og politikere vrede over ildspåsættelserne

Mandag aften blev en Hyundai-personbil og en minibus brændt af ved Plejecenter Solbakken på Motalavej 129; og tirsdag aften blev der sat ild i en container ved Værestedet Birkehuset på Egersundvej 30 ved Motalavej.

Der har være adskillige reaktioner fra lokalpolitikere og borgere på Facebook, herunder fra byrådsmedlem Christopher Trung Paulsen (V), som skrev om minibussen:

»Endnu, endnu, endnu, endnu, endnu, endnu en gang har der været påsat en brand i vores dejlige kommune. Denne gang gik det ud over et bofællesskab i Korsør for borgere med kognitiv udviklingshæmning, som fik deres minibus brændt af,« skrev Christopher Trung.

Læs videre: Motalavej plages af ildspåsættelser for tredje dag i træk.


Foto og video: Lasse Antonsen / 112news.dk.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.