Lukker for adgang til Ome.TV med nøgne mænd

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Der er flere meldinger om, at mænd viser deres kønsorganer frem på Ome.TV. Nu har Slagelse Kommune lukket for skoleelevernes adgang til Ome.TV via skolernes netværk.

Slagelse Kommune har lukket ned for skoleelevernes adgang til Ome.TV via kommunens netværk på skolerne. Det sker efter, at kommunen har fået en indberetning fra en skole. Det skriver Sjællandske.

»Vi undersøger lige nu sagen og derfor har vi valgt at lukke ned for OME TV, da skolen indberettede, at der foregik ting på chat-siden, som langt fra er skolerelateret. Det har vi reageret på, og som udgangspunkt har vi valgt at blokere for OME TV,« siger centerchefen for børn og unge, Per Kensø, til Sjællandske.

Videochat-system med tilfældige mennesker

Ome.TV er et chat- og videochat-system, som kan benyttes via en hjemmeside eller en app på ens smartphone. Formålet er at videochatte med tilfældige mennesker i hele verden.

Men nogle af disse “tilfældige mennesker” er nøgne, ældre mænd, som er på udkig efter børn, og børnene kan ikke blokere mændene.

Mænd viser deres kønsorganer frem på Ome.TV

Det fik Cecilie Roland, der er tidligere skolelærer, til at advarer mod appen i Facebook-gruppen “4200 Slagelse” sidste år:

»Sproget på siden er virkelig grimt, men det, der chokerede mig mest, var, at jeg var på siden med eleverne i 1 min, inden jeg bad dem lukke ned, i den tid nåede 3 ældre mænd at vise fulde billeder og videoer af dem selv og deres kønsorganer, velvidende at de kunne se, det var børn på den anden side af kameraet,« skrev Cecilie Roland i et Facebook-opslag.

Læs også: Nøgne mænd på chat-app, som er populær blandt børn.

(Foto: Skærmbillede / Slagelse Media).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.