Brand på Halsskov medførte større skader

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Korsor.News – Beredskabet i Næstved måtte køre til Korsør med afstivningsmateriel, da en olietank gik i brand i mandags. Se videoerne her.

Mandag kl. 10:55:50 fik brandvæsenet en anmeldelse om en brand i en beboelsesejendom med flere lejligheder på Annagade 1 på Halsskov i Korsør.

Der blev indsat røgdykkere mod branden, som var opstået i en olietank i kælderen. Samtidig måtte andre brandfolk brække en kraftig hoveddør op, så bygningen kunne tømmes for røg.

Artiklen fortsætter efter videoen.

(Brand på Annagade. Video: Benjamin Erichsen / 112news.dk).

Større brandskade på en etageadskillelse

Der opstod en større brandskade på en etageadskillelse, hvilket medførte fare for sammenstyrtning af gulvet i en lejlighed. Derfor måtte beredskabsstyrelsen i Næstved rykke ud med flere køretøjer og afstivningsmateriel.

Hele 22 mand stod for afstivning af kælderen, som var blevet voldsomt skadet under branden. Branden havde også udviklet en del røg i ejendommen, og sod og røg var trængt ind i de øvrige lejemål i ejendommen. Det skriver 112news.dk.

Artiklen fortsætter efter videoen.

(Brand på Annagade. Michael Dex Deleurang Pedersen / 112news.dk).

En person måtte sendes til tjek på sygehuset

Politiet evakuerede alle beboerne i ejendommen samt i nabohusene. Desuden blev personen, som arbejdede med olietanken, sendt til sygehuset med ambulance for at blive tjekket for røgforgiftning.

»Alle beboere er kommet ud af bygningen, og for en sikkerheds skyld har vi kortvarigt evakueret beboerne i husene ved siden af,« siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Jesper Lovmand, til TV ØST.

Branden opstod, da Richard Olsen skulle hjælpe med at flytte olietanken. Han var i øvrigt helt sodsværtet i ansigtet og på tøjet.

»Jeg skulle hjælpe en kammerat med at flytte en olietank, men pludselig udbrød der kraftig ild. Jeg aner ikke, hvordan ilden opstod, men der må have været noget olie tilbage,« siger Richard Olsen til Sjællandske.

(Foto: Benjamin Erichsen / 112news.dk).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.