Har du et flot juletræ i haven?

Slagelse.News – Har du kommunens flotteste juletræ, og vil du gerne forære det bort og få ryddet træet væk fra haven?

»Har dit store, flotte grantræ i haven potentiale til at blive juletræ, så kan det nemlig blive dit træ, der i år skal stå på en af byernes torvepladser,« så kontakt Entreprenørservice i Slagelse Kommune.

Send et billede af juletræet til Entreprenørservice

Hvis det store og flotte grantræ i din have har potentiale til at blive juletræ, så kan det blive dit træ, der skal stå på en af byernes torvepladser.

Sådan foregår juletræsprocessen:

  • Send et eller flere billeder af dit træ og adressen, hvor kommunen kan finde det, på e-mail til asjak@slagelse.dk senest søndag 22. oktober 2023.
  • Midt i november beslutter kommunen, hvilke træer der skal bruges. Hvis dit træ er et af dem, kommer kommunen forbi med en lastbil sidst i november, fælder træet og løfter det ud på lastbilen med en kran.
  • Nogle dage senere kommer kommunen igen og fjerner træstubben fra haven, mens der bliver ryddet pænt op.

Dit juletræ bliver herefter kørt til en af byernes torvepladser, hvor du og alle andre kan komme forbi og se træet tage sig ud i al sin pragt. Kommunen glæder sig til at se dit bud på et torvejuletræ!

Hermed blev julen 2023 således nævnt for første gang i Slagelse.News. Det sker som sædvanligt i løbet af september, som er efterår jævnfør kalenderen. Dog startede det astronomiske først den 20. marts.

Øverst: Arkivfoto fra Schweizerpladsen i Slagelse Midtby. (Foto: Slagelse Kommune). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/yr9