Brugere af Dinero er glade for Slagelse Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Dinero Regnskabsprograms brugere har blåstemplet Slagelse Kommune som en god samarbejdspartner. Dermed kan andre iværksættere roligt sige ja til opgaver for Slagelse Kommune, uden de behøver at bekymre sig om betalingen.

Kommunerne har længe haft et ry for at være dårlige betalere, men som iværksætter kan man roligt takke ja, når Slagelse Kommune ringer med en opgave.

Slagelse Kommune er nemlig en af de seneste kommuner, der er blevet blåstemplet som en god samarbejdspartner blandt de brugere af Dinero Regnskabsprogram, som sælger til kommunen.

“Faktisk har 91 af landets 98 kommuner nu fået så flotte bedømmelser, at vi kan blåstemple dem som gode samarbejdspartnere. Det glæder mig, at samarbejdet mellem iværksættere og kommuner nu tilsyneladende er så velfungerende, for sådan har det ikke altid været,” siger serieiværksætter Martin Thorborg, som er adm. direktør i Dinero.

En undersøgelse foretaget af Ase i 2014 viste, at 16 procent af iværksætterne havde haft dårlige betalere blandt kommunerne, men de gode bedømmelser viser, at kommunerne nu har strammet op.

Martin Thorborg pointerer, at vi er nødt til at give gode vilkår til mennesker, som ønsker at starte egen virksomhed, og det nemmeste sted at starte er at betale regningerne til tiden.

91 af landets 98 kommuner optræder lige nu på Dineros “Flinke-Liste”, som er baseret på mere end 50.000 bedømmelser blandt 40.000 iværksættere, som benytter Dinero Regnskabsprogram.

Iværksætterne kan helt anonymt bedømme deres kunder, hvorpå en algoritme afgør, om kunden kan optræde på Flinke-Listen. Formålet er at blåstemple virksomheder, som betaler til tiden, og som er gode samarbejdspartnere.

Du kan se Dineros Flinke-Liste på: dinero.dk/flinke-listen.

Foto af Martin Thorborg: Thomas Vilhelm

 
 

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.