Svampeture, besættelsesfortællinger og stjernekiggeri

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Zand.News – Destination Sjællands “Gode historier og unikke oplevelser” samler 139 forskellige oplevelser, som fordeles over 900 arrangementer i løbet af året.

Destination Sjælland har netop sendt udgivelsen “Gode historier og unikke oplevelser” på gaden med en perlerække af tilbud og events.

Udgivelsen indeholder 139 forskellige produkter og løber samlet op i omkring 900 forskellige arrangementer fordelt over helt året.

Alt fra Observatoriet i Brorfelde til Agersø rundt

»Der er virkelig noget for enhver smag,« fastslår Jens Müller, som er direktør i Destination Sjælland, og fortsætter:

»Fra svampeture i Sonnerup Skov over besættelsesbyvandring i Sorø og Kalundborg til torsdagsstjerner på Observatoriet i Brorfelde. Fælles for alle arrangementer er, at de er fortalt af nærværende lokale ildsjæle.«

Du kan også vælge rundvisning i ruinerne af Antvorskov Kloster, historisk rundvisning på Slagelse Kloster eller en tur Agersø rundt. Oplev Sprogø med afrejse fra Korsør er allerede udsolgt.

Oplevelser i både ferier og fridage for hele familien

De mange arrangementer er fordelt over hele året og byder på oplevelser til både ferier og fridage, når familien skal på tur sammen.

I omegnen af 65 forskellige aktører har de seneste måneder budt ind med arrangementer og produkter, der nu er samlet i 2020-udgaven af “Gode historier og unikke oplevelser”.

Læs om “Gode historier og unikke oplevelser” på: desj.dk/godehistorier.

»Det har været en fornøjelse at opleve, hvordan aktører fra hele Destination Sjælland har budt ind med spændende input, så vi nu i fællesskab kan præsentere al det bedste fra destinationen, fortæller direktøren og uddyber:

»Vi garanterer fantastiske stunder for både store og små, som man også vil huske og tænke tilbage på, når ferien eller fridagen er slut, og hverdagen truer.«

“Gode historier og unikke oplevelser” samler geografien

Siden årsskiftet har VisitOdsherred, VisitHolbæk og VisitVestsjælland været samlet i en ny destination – Destination Sjælland, som Slagelse Kommune også er medejer af.

Udgivelsen af “Gode historier og unikke oplevelser” er med til at samle geografien.

Samlingen og udgivelsen af “Gode historier og unikke oplevelser” skal være med til at opbygge lokal stolthed og dermed skabe nye lokale ambassadører, der kan synliggøre vores kvaliteter overfor os selv og gæsterne, som dermed bliver til midlertidige lokale borgere, mens de besøger os.

Udgivelsen er blandt andet finansieret via midler fra Erhvervsfremmebestyrelsen og kan blandt andet findes i de 42 turistinspirationer fordelt i hele Destination Sjælland.

Du kan læse mere om de mange arrangementer på Destination Sjællands hjemmeside og booke oplevelserne på destinationsjaelland.billetexpressen.dk.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Destination Sjælland). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.