Bliv en del af fællesskabet på et af Danmarks mindste gymnasier

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

At være ung i dagens Danmark kan være svært, og det er der mange grunde til. Der er mange ting at se til, og man skal kunne jonglere med mange bolde i luften på én gang.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Lektier, afleveringer, socialt liv, fritidsinteresser, familie og meget andet skal gå op i en højere enhed, og når man skal vælge, hvad man skal efter folkeskolen, kan man risikere at være et stort spørgsmålstegn.

Er du en af dem, eller har du et barn, som har svært ved at finde ud af, hvad der skal ske efter 9. eller 10. klasse, så kan du herunder blive klogere på et af Danmarks mindste gymnasier, som er beliggende nord for Slagelse.

Udfordr dig selv med en STX

Kan du godt lide at gå i skole, er du vild med at have klassekammerater, og kunne du godt tæn-ke dig at udvikle dig, så kan du med fordel udfordre dig selv med en STX. En STX-uddannelse varer i tre år, hvor du bliver udfordret på mange forskellige planer – både fagligt og socialt.

Mange unge vælger i dag denne løsning, da den åbner op for en masse døre fremadrettet, og der er derfor også mange, der vælger at tage denne løsning, hvis man ved, at man skal videre-uddanne sig på universitetet. Bliv meget klogere på STX ved Slagelse #zandguide på nettet.

Du kan slippe afsted med to år

Hvis du ikke har lyst til at gå i skole i tre år, kan du slippe afsted med to år. En HF-uddannelse giver dig muligheden for at få en gymnasial uddannelse på to år, hvilket også giver dig en masse muligheder fremadrettet.

HF ved Slagelse #zandguide er et populært valg for mange unge, og er du interesseret i at læse mere, så kan du gøre det ved at klikke ind på linket.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.