Politiet advarer mod mange væltede træer

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Zand.News – Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og DMI advarer mod væltede træer ud over vejene samt henholdsvis stormende kuling og vindstød af stormstyrke.

Den kraftige blæst, der har ramt hele Sydsjællands og Lolland-Falsters Politikreds, betyder mange væltede træer ud over vejene. Det skriver politiet på Twitter.

Kraftig blæst har ramt politikredsen

Den kraftige blæst, der har ramt hele politikredsen, medfører mange væltede træer ud over vejene. Politiet og Beredskabet arbejder på højtryk for at sikre vejene.

»Kør efter forholdene og vær klar på eventuelle forhindringer,« skriver politiet.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Kraftig vind skyldes et dybt lavtryk

Tidligere på dagen skrev Danmarks Meteorologiske Institut på Twitter, at der er varsel for stormende kuling og vindstød af stormstyrke flere steder over den sydlige del af landet. Det gælder også her til aften.

»Det kraftige vindfelt trækker ind over landet fra vest og starter her i formiddag i Vadehavsområdet. I løbet af dagen bevæger vindfeltet sig mod øst og forventes at nå Bornholm sidst på eftermiddagen,« skriver DMI på deres hjemmeside og fortsætter:

»Den kraftige vind skyldes et dybt lavtryk, som i dag trækker hen over Nordvestjylland og i aften videre mod nordøst til Sverige.«

Artiklen er opdateret med et Tweet fra DMI, som er skrevet lige før midnat. Red.

Øverst: Stormende kuling og vindstød af stormstyrke flere steder. (Grafik: DMI). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.