Bilister fra Slagelse, Korsør og Kalundborg hamrede rundt

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Tre fra Slagelse, en fra Korsør, en fra Kalundborg og en ukendt bilist bankede rundt på Vestmotorvejen, da en 26-årig kvinde fik solen i øjnene.

Mandag morgen kl. 07.02 fik politiet den første anmeldelse om et færdselsuheld på Vestmotorvejen omkring afkørsel 36 Ringsted N i det østgående spor.

Kvinde fra Slagelse bremser og rammes af mand fra Korsør

En 26-årig kvinde fra Slagelse kørte i sin personbil med cirka 80 km/t i tæt trafik og med en lavtstående sol som modlys under kørslen. Hun bremsede op på grund af trafikken foran, hvilket en 30-årig mand fra Korsør i en personbil overså.

Derfor påkørte han bagenden af den 26-åriges bil, som blev skubbet over i autoværn og standsede delvist på tværs af en vognbane. Der var således kun et enkelt spor farbart, så trafikken skabte hurtigt en kø.

Mand fra Kalundborg standser og rammes af mand fra Slagelse

En 50-årig mand fra Kalundborg standsede på grund af køen, men blev kort efter påkørt af en personbil ført af en 22-årig mand fra Slagelse.

En anden mand fra Slagelse standser og rammes af ukendt bilist

Dette uheld blev straks efter efterfulgt af endnu et uheld, idet en 49-årig mand fra Slagelse også standsede på grund af kødannelsen. Den 49-årige blev bagfra påkørt af en anden bilist, der dog kørte fra stedet uden at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til.

Ingen kom til skade ved de tre sammenstød i morgentrafikken, hvor afviklingen af kødannelsen varede frem til cirka kl. 09.00, idet bugseringskøretøjer også skulle plads til borttransport af de havarerede køretøjer.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.