Premiere på den nye familie-spændingsfilm HACKER

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Der er premiere på den nye familie-spændingsfilm HACKER i Panorama i Slagelse Midtby på søndag. Hovedrollerne skriver autografer efter filmen.

Søndag den 17. marts 2019 kl.11:00 kan du opleve den nye familie-spændingsfilm HACKER i Panorama Slagelse.

Bagefter er der mulighed for at møde hovedroller Josephine Chavarria Højbjerg og Rumle Kærså samt filmens instruktør Poul Berg, som vil skrive autografer.

Filmen handler om den 13-årige hacker, Benjamin, der jagter sin forsvundne mor. Det er en hæsblæsende fortælling, hvor Benjamin og veninden Savannah i kapløb med Forsvarets Efterretningstjeneste skal forsøge at opklare mysteriet om hans mor, der forsvandt under mystiske omstændigheder, da han var syv år.

Forsvarets Efterretningstjeneste opsøger Benjamin på bosted

Benjamin er 13 år og en dygtig hacker. Han bor på et bosted, fordi han mistede sin mor, da han var syv år og aldrig har kendt sin far. En dag opsøger to mænd fra Forsvarets Efterretningstjeneste Benjamin, fordi de har spottet en kvinde på en overvågningsvideo, som de mener, kan være hans mor.

Efter chokket har lagt sig, beslutter Benjamin sig for at starte sin egen hemmelige undersøgelse af, hvad der er sket med hans mor. Han får hjælp af Savannah, der også bor på bostedet, og de finder hurtigt ud af, at Benjamins mor ikke har været den, som han troede, at hun var, og at hun har været del af en hemmeligstemplet mission.

Da de hacker Forsvarets Efterretningstjeneste, opdager de, at Benjamin er en langt vigtigere brik i spillet om hans mors forsvinden, end han troede.

Artiklen fortsætter under filmplakaten.

Filmplakat. (Foto: PR).

Hovedroller kendt fra Voice Junior, Tinka og Pendlerkids

Debutanten Rumle Kærså spiller hovedrollen som den 13-årige hacker Benjamin. Rumle Kærså medvirkede i Voice Junior på TV2 i 2016.

Den anden hovedrolle i HACKER, Savannah, spilles af Josephine Chavarria Højbjerg, der sidste år havde hovedrollen som Tinka i julekalenderen Tinkas Juleeventyr på TV 2. Tidligere har Josephine blandt andet medvirket i DR-serien Pendlerkids.

Derudover medvirker blandt andre Mille Dinesen, Signe Egholm Olsen, Morten Suurballe og Janus Nabil Bakrawi.

Instruktør kendt for Tidsrejsen, Herrens Veje, Limbo og Mille

HACKER er instrueret af Poul Berg, der debuterer som spillefilmsinstruktør. Han har tidligere stået bag den Robert-vindende DR-julekalender Tidsrejsen og flere afsnit af tv-serier som Herrens Veje, Emmy-nominerede Limbo og den prisvindende Mille.

Manuskriptet til HACKER har han skrevet i samarbejde med Kalle Bjerkø, som blev nomineret til en Emmy for TV-serien Paphoved i 2014.

Øverst: Scene med Josephine Højbjerg og Rumle Kærså. (Foto: Martin Dam Kristensen). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.