To tog holder stille på Odense Banegård Center

Artiklen er opdateret for 8 måneder siden.

Zand.News – Natten til søndag den 29. oktober stiller Danmark urene en time tilbage fra kl. 03.00 til kl. 02.00. Det betyder blandt andet, at to tog skal holde stille en time i Odense.

Natten til søndag den 29. oktober 2023 stiller Danmark urene en time tilbage fra kl. 03.00 til kl. 02.00. To tog, der er startet i sommertid, får et ophold på omkring en time på Odense Banegård Center. Det oplyser DSB i en meddelelse. Se, om det får betydning for din rejse på Rejseplanen, der er opdateret med ændringerne.

Holder stille under overgangen fra til normaltid

DSB har helt bevidst valgt at tilrettelægge køreplanen på den her måde, forklarer DSB’s informationschef Tony Bispeskov:

»Vi gør som tidligere år og lader i år to tog holde stille under overgangen fra sommer- til normaltid og så tilbyder vi kunderne lidt forfriskninger under opholdene. Vi kunne også have valgt at køre to tog: Ét i sommer- og ét i normaltid, men det er der ikke kunder til,« forklarer informationschefen.

Se en liste over de berørte tog her:

  • InterCity-tog 7401 fra København H til Aarhus H ankommer til Odense Banegård Center kl. 02.40 i sommertid og fortsætter igen kl. 2.42 i normaltid.
  • InterCity-tog 98438 fra Aalborg til CPH Lufthavn ankommer til Odense Banegård Center kl. 2.23 i sommertid og fortsætter igen kl. 2.25 i normaltid.

Øverst: Slagelse Banegård. (Arkivfoto: Slagelse Media). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/j6s