Hvorfor låner danskerne penge på nettet?

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse News (Slagelse Media)Tidligere var banken det eneste sted, hvor du kunne låne penge. I dag forholder det sig helt anderledes. Der findes et væld af låneselskaber på nettet, hvilket betyder, at du har mange muligheder for at låne penge på nettet. Det har medført, at flere danskere er begyndt at flytte deres låneaktiviteter over til disse udbydere, og det er ikke uden grund.

Der er mange årsager til, at danskerne låner penge på nettet. Der er nemlig mange fordele forbundet med dette, som du ikke oplever i banken. Omvendt er der også ulemper, der kunne være undgået, hvis du lånte pengene i en bank i stedet for. I sidste ende er det et spørgsmål om egne præferencer, når du skal afgøre, hvilket valg er det rette.

Lån penge uden dokumentation og sikkerhedsstillelse

Én af de hovedsagelige årsager til, at flere vælger at låne penge online er, at der hverken stilles krav til sikkerhed eller dokumentation. Det betyder, at du hverken skal stille sikkerhed for lånet eller dokumentere de lånte midlers formål. Flere finder dette afgørende, da de ikke ønsker at stille sikkerhed i nogle af deres ejendele for at blive bevilget lånet.

Andre er mere interesserede i, at de ikke skal dokumentere formålet med pengene. Det er nemlig ikke alle, der har et ønske om, at deres bankrådgiver kan følge med i, hvad de låner penge til. Låner du i stedet pengene hos et online låneselskab, så er der ikke krav om, at du skal dokumentere formålet, da det ikke har låneudbyderens interesse.

Hurtig udbetalingstid inden for timer fremfor uger

Hvis du har brug for penge inden for kort tid, så lån penge nu og herSlagelse News (Slagelse Media) på nettet. Langt de fleste aktører har en kort udbetalingstid, der i nogle tilfælde lyder på blot et par timer. Hvis du skal bruge de lånte penge til at betale en uforudset regning eller et tidsbegrænset tilbud, så er hurtig udbetaling vigtigt – og det ved disse låneselskaber godt.

De fleste har en udbetalingstid, der lyder på maksimalt 24 timer. I realiteten er der oftest en markant hurtigere udbetaling. I nogle tilfælde er det muligt at have pengene stående på din konto blot få timer efter, at aftalen er skrevet under. I banken kan der nemt gå flere uger fra start til slut mod et par enkelte timer på nettet.

Klar det hele på nettet uden at spilde din tid på snak

Hvis du har i sinde at låne penge i banken, så er det ofte krævet, at du har flere møder med din bankrådgiver, inden du kan få bevilget lånet. Sådan forholder det sig ikke, hvis du vælger at låne penge online. Her kan du klare det hele på nettet, hvilket inkluderer alt fra den indledende låneansøgning til underskrift af den endelige låneaftale med NemID.

Det er naturligvis også medvirkende til at komprimere det samlede tidsforbrug. Samtidig er det ikke alle, der synes, at det er synderligt flatterende at skulle sidde ansigt til ansigt med en bankrådgiver, der skal overbevises om, at dit lån er en god idé. Faktisk er selve processen så simpel, at du tilmed kan klare det hele fra din mobil, hvis dette ønskes.

Bedre mulighed for sammenligning af muligheder

Skal du låne penge hos en bank, så bliver det typisk din egen, da du ikke har lige så gode chancer for at få et lån i en anden bank – og slet ikke til en god pris. Ved at låne penge på nettet, så er det nemt for dig at finde et væld af aktører, hvor du kan indhente tilbud, som du dernæst kan sammenligne med hinanden. Dermed er du sikret at få en god pris.


Fotograf: Ændringer i vores CMS har med medført, at fotokrediteringer mellem den 6. og 19. december 2019 er forkerte.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.