Hvornår har du sidst tjekket prisen på din a-kasse? Der er penge at spare!

Når det kommer til a-kasser, er det som med forsikringer; man håber, at deres servicer aldrig bliver nødvendige. Men fordi man ofte får det samme for sit kontingent i form af den økonomiske hovedårsag til medlemskabet af a-kassen, nemlig dagpenge, kan der også ofte være penge at spare, hvis man ser de forskellige a-kasser efter i sømmene.

"Hvornår har du sidst tjekket prisen på din a-kasse? Der er penge at spare!"

Skal 2023 være året, I køber sommerhus?

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Findes der noget skønnere end at læne sig tilbage i en liggestol med en kold drink i hånden og skimte ud over horisonten? Omgivet af blødt græs og farverigt lyng, kværner du en god bog, lytter til noget musik eller slubrer en ispind i dig. Vi genkender alle den bekymringsfrie og afslappede fornemmelse, der synker ned i kroppen, så snart man lander i et sommerhus væk fra bylivet…

"Skal 2023 være året, I køber sommerhus?"

Har du styr på testamentet?

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Det er vigtigt at have styr på testamentet, ikke kun for din egen skyld, men også for dine nærmestes skyld. Hvis der skulle ske en ulykke, eller hvis nogen i din familie bliver ramt af alvorlig sygdom, er det vigtig at vide, at der er styr på sagerne når det gælder værdipapirer, ejendomme og formuer. Rettere sagt, arven.

"Har du styr på testamentet?"