Hold en økonomisk jul: Få revisorens bedste sparetips

Julen varer længe – koster mange penge. Det er så sandt, som det bliver sunget juleaften, når vi danser rundt om træet til tonerne fra “Højt fra træets grønne top”. Men du kan faktisk gøre meget for at sikre dig en god økonomi op til jul. Få revisorens tips til, hvordan du undgår et alt for stort minus på din konto, når du går ind i det nye år.

"Hold en økonomisk jul: Få revisorens bedste sparetips"

Større frihed får danskerne til at vælge online låneselskaber

Det er ikke længere kun i banken, at du kan optage et lån. Det kan du også gøre hos et stort antal låneselskaber. Du kan finde disse på nettet, hvor hele låneprocessen også foregår. Det er én af de klare fordele ved at låne penge på nettet i stedet for i banken. Dog er det ikke kun dét, der medfører, at flere danskere vælger låneselskaberne frem for banken.

"Større frihed får danskerne til at vælge online låneselskaber"

Hvorfor låner danskerne penge på nettet?

Tidligere var banken det eneste sted, hvor du kunne låne penge. I dag forholder det sig helt anderledes. Der findes et væld af låneselskaber på nettet, hvilket betyder, at du har mange muligheder for at låne penge på nettet. Det har medført, at flere danskere er begyndt at flytte deres låneaktiviteter over til disse udbydere, og det er ikke uden grund.

"Hvorfor låner danskerne penge på nettet?"

Få overblik over privatøkonomien – og få råd til dine drømme

Vi kender det formentlig alle sammen. Det ene småkøb tager det andet, og lige pludselig har man brugt flere penge, end det egentlig var tiltænkt. Øv! Så er pengene færre, og det tager længere tid at få råd til det, som du i realiteten går og drømmer om.

"Få overblik over privatøkonomien – og få råd til dine drømme"