Nyt sundhedssite svarer på spørgsmål om krop og sundhed

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse News (Slagelse Media)Doc24.dk er Danmarks nye sundhedssite, som hjælper danskerne med spørgsmål om krop og sundhed i et letforståelig sprog.

Hos Doc24.dk får du svar på dine sundhedsspørgsmål 24 timer i døgnet året rundt. Derfor behøver du ikke længere at vente, når du bliver i tvivl eller opdager noget bekymrende. Alle artikler er skrevet i et sprog, der er til at forstå.

Sundhedssiden oplyser om sundhed, kost og lidelser, og det er uanset, om det er dig selv, dine børn eller dine kæledyr. Der er også en oversigt over præparater, lægemidler og andre produkter, som kan relatere til dine spørgsmål.

Endvidere henvises der til relevante kosttilskud, vitaminer, præparater og andre produkter, som kan lindre, helbrede eller forebygge i hverdagen.

Doc24.dk sælger ikke de omtalte produkter, men henviser til den forhandler, der sælger det bedste produkt til den billigste pris.

Hurtige svar og adgang til test af tjenester og produkter

Der er ingen dumme spørgsmål, ingen løftede øjenbryn og ingen morsomme kommentarer hos Doc24.dk. Dermed skal du ikke skal tænke på, om andre finder dine tanker mærkelige, skøre eller pjattede.

Desuden er artiklerne skrevet til dig, som vil have et hurtigt svar uden en masse detaljer og ukendte fagudtryk. Dog kan du finde detaljer længere nede på siderne.

Doc24.dk ønsker kort sagt at formidle sundhedsvidenskab i et nemt og forståeligt sprog til den danske befolkning i Slagelse Kommune og alle andre steder i landet.

Samtidig har de testet mere end 1000 produkter og tjenester, og du kan læse beskrivelser om fordele og ulemper. Artiklerne er skrevet uden indflydelse fra annoncører. Det oplyser Doc24.dk. Du finder siden på: Doc24.dk.


Grafik: geralt / Pixapay.

Opdateret.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.