Få et samlet overblik over alle måltidskasser

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse News (Slagelse Media)Ny hjemmeside vil give danskerne et samlet overblik over alle måltidskasser i Danmark. Hold øje med danskemaaltidskasser.dk, når den går i luften. Men hvad er en måltidskasse, og hvorfor er det en god ide for mange?

Aftensmaden er det vigtigste måltid i de fleste familier, og derfor er det også familiens naturlige samlingssted. Her bliver der snakket om stort og småt, og der bliver også hygget. Men det kan være vanskeligt at få tid til at kræse for maden.

Få overskud og mere frihed i hverdagen

Måltidskasser giver mere overskud i hverdagen og mere frihed. Samtidig er det nemt, lækkert og overskueligt, og måltidskassen bliver leveret til jeres dør. Kassen har mad til hele ugen, og maden er nem at tilberede.

Aarstiderne startede allerede i 1999 med måltidskasser, men der er mange flere udbydere at vælge i mellem i dag. Dermed er der mange muligheder for at finde en udbyder, som passer til jer. Formålet med Danske Måltidskasser er at hjælpe jer med at finde den helt rigtige måltidskasse.

Danske Måltidskasser er med andre ord en sammenligningstjeneste for de forskellige måltidskasser. Virksomheden er ikke leverandør, og de har heller ingen aftaler med leverandørerne. Ideen er at oplyse om mulighederne i dit lokalområde.

Måltidskassen designes efter jeres præferencer

Der er mange muligheder, også selvom I er vegetarer eller veganere. Allergi, laktoseintolerans og andre fødevarehensyn er heller ikke noget problem. I noterer det blot i afkrydsningsskemaet. Måltidskassen bliver med andre ord designet, så den passer til jer.

Hvis I vælger en måltidskasse, skal I heller ikke tænke på, om I får alle de rigtige råvarer og vitaminer. I er garanteret et sundt og lækkert måltid med varieret kost, som har alle de nødvendige vitaminer. I kan også bestille en måltidskasse med fisk, og så er I garanteret sæsonens friske fisk.

Stop madspild og pengespild med kasserne

Måltidskasser koster lidt mere end normale indkøb, men I sparer en masse impulskøb og dårlige vaner som junkfood og usunde sager. Samtidig kan det være svært at finde de rigtige økologiske produkter, men med en måltidskasse får I en sundere hverdag uden unødvendigt arbejde og tidskrævende indkøb.

Mange af de unødvendige impulskøb kan også gå hen og blive dårlige, fordi I ikke får spist al maden. Og når I handler ind i supermarkedet, skal I købe et helt bundt forårsløg, selvom I kun skal bruge halvdelen.

Danskemaaltidskasser.dk skal hjælpe jer med at finde den helt rigtige måltidsboks, og I skal ikke besøge ti hjemmesider for at få et overblik. Nu bliver alle de bedste tilbud samlet et sted, hvor I kan se, hvad der er tilgængeligt i jeres lokalområde. Det oplyser Danske Måltidskasser.


Genrefoto: MachineHeadz / iStock.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.