Skal du holde en firmajulefrokost?

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

December og januar er højtid for julefrokoster og andre af vinterens fester, heriblandt firmajulefrokoster.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Hvis du har planer om at holde en firmajulefrokost, er det ikke for tidligt at gå i gang med planlægningen. Du kan også allerede nu gå i gang med at planlægge næste års julefrokost i stedet.

Find den rette lokalitet

Som noget af det første skal du have fundet den rette lokalitet. Der er nogle, der vælger at holde julefrokosten på arbejdspladsen, men det kan godt være med til at fjerne lidt af hyggen.

Når I endelig laver noget sammen, som ikke har med arbejde at gøre, bør I også holde frokosten et helt andet sted. Der er masser af steder, der tilbyder at afholde firmajulefrokoster.

Lav en aftale med en vagt

Denne tid på året er en tid med gang i. Hvis du og dine kollegaer har planer om at tage videre på et diskotek eller lignende senere på natten, kan det være en god idé at sørge for, at der er en vagt til stede.

Lav derfor en aftale med et vagtfirma #zandguide, så du er sikker på, at ingen kommer noget til.

Klæd jer ud alle sammen

Når I endelig holder et arrangement sammen, må det også godt blive rigtig festligt. Hvis du vil løsne lidt op i stemningen og gøre det ekstra sjovt, kan du bede alle om at klæde sig ud eller at give den ekstra gas med alle de skøre accessoires. Det skal selvfølgelig alt sammen passe til juletemaet.

Find på en god underholdning

Hvis du vil opnå en rigtig god stemning, kan du også sørge for noget god underholdning.

Det handler om at placere den på det rigtige tidspunkt på aftenen, så alle faktisk får noget ud af underholdningen. Du kan for eksempel hyre en udefra til at komme og underholde.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.