Flyt nemt til et erhvervslokale i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

At flytte kontor er aldrig lige til. Det tager tid, det koster penge, og det retter fokus væk fra det, som man egentlig vil med virksomheden – arbejde. Dog kan det gøres let, sikkert og hurtigt, hvis man ved hvordan! Følg med her, og se hvad der skal holdes styr på, og hvorfor.

Undersøg lejekontrakten i god tid for at undgå fejl

Slagelse News (Slagelse Media)En dum og potentiel dyr fejl ved flytning både privat og erhverv er at glemme at se kontrakten igennem for eventuelle glemte punkter.

Hvor lang er opsigelsen? Har du et depositum, som du bør få tilbage? Skal der renoveres før flytning? Har du og udlejer nogle specielle aftaler indbyrdes? Læs kontrakten igennem for at undgå fejl og mangler.

Mål op – mangler I nye møbler eller passer de gamle?

Det nye kontor bør måles godt og grundigt op – og i god tid. Undersøg om de gamle møbler, herunder tæpper, gardiner, sofaer, stole og borde, passer ind i det kontor, som de skal flyttes ind i. Det kan potentielt blive en dyr affære at skulle erhverve sig helt nye møbler.

Hold overblikket over virksomheden under flytningen

Ved flytning skal der holdes styr på mange forskellige ting på én gang – og virksomheden skal selvfølgelig stadig holdes i gang. En populær måde at holde styr på virksomhedens funktionelle områder er en ERP.

Den benyttes ofte for at have alle elementer i virksomheden stående ét sted. For eksempel gør DataconSlagelse News (Slagelse Media) dette rigtig let for dets brugere ved at holde styr på ordrebehandlinger, salg, indkøb og mere.

Organiser og opbevar overskydende møbler og inventar

Er der problemer med møblerne, bør der findes en løsning i god tid. Ved at opbevare en del af jeres møbler på et lager, undgår I at rode det nye kontor for hurtigt til. Samtidig får I et større overblik over, hvilke elementer der bør beholdes, og hvilke der bør skrottes.

Mange virksomheder i Slagelse gør opbevaringen en smule lettere ved at tilbyde månedlig betaling for store containere. Husk at holde inventaret organiseret ved at kategorisere samt sætte etiketter på kasserne.

Husk bredbånd, IT, abonnementer og alle de andre småting

Et af de helt store problemer med at flytte kontor er hovedpinen ved at flytte IT og abonnementer på kontorets adresse med over. Alt fra bredbånd, eventuelle abonnementer via post, TV til alt muligt andet.

Få kontaktet de udbydere, der skal flyttes med over i god tid, for at undgå eventuelle ekstragebyrer, og endnu værre at systemerne ikke virker i tide til at drive virksomheden og servicere kunderne.

Gør det nemt for dig selv – benyt et professionelt flyttefirma

Hvis alle overnævnte punkter, er i vinkel, mangles der kun den endelige fysiske flytning. Ved erhvervsflytning skal der både laves tunge løft af skriveborde, stole, sofaer og måske endda store kasser af bøger og andre dokumenter.

Hold fokus på virksomhedens drift – kontakt i stedet et professionelt flyttefirma som for eksempel DMU-flytSlagelse News (Slagelse Media), som er en af branchens absolut bedste. Det siger de I al fald selv. Her kan du få et skræddersyet tilbud til netop din virksomhed.

Øverst: Genrefoto. (Foto: PR-foto). /bureau

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.