Få flere oplevelser i og omkring Slagelse By

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Der mange forskellige ting, som borgere og turister kan opleve i og omkring Slagelse By. Men hvordan får du mest ud af, hvad Slagelse By har at byde på? Denne artikel er en guide til steder, som du bør besøge i Slagelse By.

Udnyt din bedre bolig og tjen flere penge

#zsnguide på Slagelse News (Slagelse Media)Slagelse By har en masse forskellige attraktioner at byde på. Det er afhængigt af, hvad du som tilflytter eller borger har brug for. Der findes en masse daginstitutioner, vuggestuer og uddannelser.

Der er også mange studerende i Slagelse By, fordi der findes uddannelsesmuligheder såsom gymnasiet, HHX, HTX og Syddansk Universitet.

Som studerende er det svært at finde steder at bo i. Det kan derfor være en mulighed for dig bosat i Slagelse og omegn at leje et værelse ud til en studerende. Ved at gøre dette hjælper du en studerende, og samtidig får du liv i huset, udnyttet et tomt værelse og tjent penge.

findroommate.dkTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media) kan du finde en lejer til dit ledige værelse. Det er gratis at oprette sig som udlejer, og det er nemt at gøre. Du føler bare fem nemme trin, og så kan du få ansøgninger.

Der er endda muligheden for, at du underskriver kontrakten og kan byde velkommen til din nye roommate/lejer. På den måde kan du hjælpe en studerende, tjene penge og få mere liv i huset.

Oplev hvad Slagelse By og omegn har at byde på

I Slagelse By finder du alt, du skal bruge i en god by. De gode restauranter, masser af shoppemuligheder og en god biograf. Men hvor er det bedst at gå hen, når man er ny og ikke kender byen?

Restauranter i midtbyen

Er du til sushi findes der flere forskellige. De populære er Joci Sushi, som er running sushi. Tatami Sushi, hvor du kan bestille så meget, som du kan, og så er der Lucky Sushi, der er den sushi-restaurant, som skribenten anbefaler. Her er der frokosttilbud med noget utrolig lækkert sushi og gode forretter. Virkelig godt til prisen.

Er du til finere mad, hvor der er god service og gastronomisk forkælelse, kan du tage til Roots4. Leder du derimod efter et godt pizzeria, kan Tony’s Pizzaria stærkt anbefales.

Fitnesscentre og tilbehør

Der findes flere muligheder for fitness i Slagelse By såsom Fitness World, som man kan finde to steder i byen. Der findes også et alternativ til Fitness World, som er Aktivt Velvære.

Mangler du samtidig proteinpulver eller tilbehør til din træning, kan du finde det på only-approved.dkTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media). Så du får mest muligt ud af din træning.

Tag rundt for at opleve oplandet og omegnen

Når sommeren nærmer sig, findes der flere steder, som er værd at besøge i omegn. 28 kilometer væk fra Slagelse By ligger Bisserup. Den fineste lille havneby, hvor du kan finde lækker mad, en god strand og en campingplads.

En restaurant, som er værd at besøge, er Bisserup Fiskebaren, hvor du er sikret friskfanget fisk med lækre nye kartofler og god salat til. De har åbent i sommerperioden og er en utrolig lækker oplevelse.

Tæt på Bisserup finder du Holsteinborg Slot og have, hvor selveste H.C. Andersen har boet. Det siges, at det var her, at han skrev eventyret om Den Grimme Ælling.

16 kilometer væk fra Bisserup findes Skælskør, solskinsbyen, hvor du kan tage Margueritruten og nemt cykle rundt. Her kan du opleve en masse historie, gå på Skælskør Bymuseum samt se flotte slotte og godser.

Tæt på Skælskør kan du tage ud til Stigsnæs, hvor du kan rejse med færgen til Agersø og Omø og opleve nogle af Danmarks små søde øer. Her findes der gode spise- og overnatningssteder samt gode cykel- og vandreture.

Øverst: Slagelse by night: (Foto: Thomas Morkeberg / iStock). /bureau

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.