Vibeke Nørly fra Korsør fyldte 60 år

Korsor.News – Vibeke Nørly fra Korsør Erhvervsforening fylder 60 år.

Vibeke Nørly fra Korsør har mere end 38 års erhvervserfaring inden for HR, rekruttering, markedsføring, ledelse og formidling fra små og store virksomheder. Nu fylder hun 60 år, skriver Lessor Group i en meddelelse.

Vibeke Nørly flyttede til Korsør i 2021

Vibeke Nørly bor i Korsør med sin mand gennem 35 år Jesper Nørly. Efter 28 år i Espergærde, flyttede de til Korsør i 2021 for at bo mere centralt mellem deres sønner, svigerdøtre og børnebørn, der bor i henholdsvis Kolding, Nivå og Hornbæk.

Formidler, underviser og forfatter

Vibeke Nørlys dedikation, engagement og ekspertise har været afgørende for hendes succes samt hendes særlige evne til at opbygge relationer. Vibeke Nørly har en særlig passion for at formidle og undervise, og dette kommer til udtryk i hendes rolle som specialist inden for løn og HR hos Lessor Group i Allerød, hvor hun siden 2021 både har undervist og rådgivet kunderne.

Siden 2012 har Vibeke skrevet flere bøger, herunder en lærebog for iværksættere. Hun pusler stadig med et par bogprojekter, når der er tid til det.

Aktiv i Venstre og erhvervsforeningen

Vibeke Nørlys ønske om at gøre en forskel og skabe bedre vilkår for virksomheder fik hende til at stille op som folketingskandidat for Venstre i Region Sjælland og byrådskandidat til Slagelse Byråd.

Derudover har hun været medlem af bestyrelsen for Korsør Erhvervsforening siden marts 2021 og blev i marts 2022 valgt til næstformand. Hun er endvidere aktiv kunstner i Kunstnerfællesskabet Kabeldepotet i Korsør.

Den private fest fejres den 1/6 i stedet for den 6/1, skriver Lessor Group i sin meddelelse.

Øverst: Vibeke Nørly fylder 60 år. (Foto: Lessor Group). PM/anne.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/lvvy