Få styr på gamle lån ved hjælp af dette nye lån

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Det er utroligt nemt at tage lån i dag, og du kan gøre det hjemmefra på ingen tid. Derfor er der mange, der tager flere lån end tidligere, da et lån kan give mere frihed og et større økonomisk råderum.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det har altså aldrig være nemmere at få flere penge på kontoen, og ved hjælp af sammenligningstjenester og låneportaler som Fair-laan.dk #zandguide kan du nemt finde tilbud på et fordelagtigt lån.

Har du taget mange små lån?

I og med at det er så nemt at låne penge, har nogle tendens til at benytte lånet som den nemme løsning, hver gang de mangler penge eller rammes af en købetrang. Dette kan ende med, at de har flere lån i gang på én og samme tid, da de tager et nyt lån, inden det gamle er betalt af.

Hvis du står i en sådan situation, hvor du har flere lån, som du er i gang med at tilbagebetale, er du nok ved at være godt og grundigt træt af det. Det kan også være, at du finder det svært at bevare overblikket over dine lån og er bange for at ende i gæld, der vil være svære at komme af med.

Det kan nemlig hurtigt blive uoverskueligt at have lån flere steder og at skylde penge til flere forskellige udbydere. Derfor handler det om hurtigst muligt at finde en løsning, der kan få din økonomi tilbage på sporet.

Sådan kan du få styr på dine lån

Hvis du har taget lån flere steder og gerne vil have overblik over dem, så du kan undgå at ende i en situation med gæld til halsen, er der heldigvis hjælp at hente.

Et Samlelån #zandguide giver dig nemlig mulighed for at samle dine mindre lån til ét stort. Det betyder, at du kun skal forholde dig til et enkelt lån og dermed hurtigt kan få styr på din økonomiske situation.

En anden fordel ved samlelånet er, at du sparer penge i gebyrer, og derudover kan du tilpasse tilbagebetalingsbeløbet, så det passer til din økonomi.

Den udbyder, som du vælger at tage samlelånet hos, vil stå for afbetalingen af din gæld hos de andre udbydere, du har taget lån hos. Herefter vil du kun have et enkelt lån, der altså vil være hos den udbyder, som du vælger til dit nye samlelån. Det eneste, som du selv skal gøre, er at søge om refinansiering via samlelån hos den ønskede låneudbyder.

Sådan finder du den bedste låneudbyder

Du kan tage samlelån hos rigtig mange udbydere, og det er derfor op til dig at beslutte, hvilken én du ønsker et lån hos. Det er altid en god idé at bruge en sammenligningstjeneste, da det vil forstørre dine chancer for at finde det mest attraktive lån til netop din situation.

Hvis du gør en indsats for at finde et optimalt, hensigtsmæssigt og billigt samlelån, kan det være en vej ud af gæld og en smart måde at råde bod på din økonomi på.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.