Kvindelussinger og advokattrusler i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Onsdag måtte politiet ud til en række forskellige hændelser i Slagelse. Dels blev en advokat truet i et pengespørgsmål, dels fik en kvinde en lussing af en kvinde, dels kørte en mand rundt med piller, og dels blev der muligvis solgt narko fra en lejlighed.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har hver dag små og store opgaver i blandt andet Slagelse By. Her er fire hændelser fra døgnrapporten.

Mand blev anholdt ved ankomst til advokatkontor

En 25-årig mand er sigtet for trusler på livet, efter han onsdag formiddag kl. 09.09 fremsatte en trussel over telefonen til en advokatvirksomhed i Slagelse. Stridens kerne var et pengespørgsmål, og da den 25-årige senere opsøgte virksomhedens kontorer på Ndr. Ringgade, blev han anholdt og sigtet.

En kvinde slog en kvinde i ansigtet med flad hånd

Formentlig på grund af nogle private uoverensstemmelser blev en 27-årig kvinde slået i ansigtet med flad hånd af en 28-årig kvinde på en adresse i Slagelse kl. 17.29. Politiet blev tilkaldt, og den 28-årige blev sigtet for vold.

Mand kørte rundt med 45 ulovlige piller i sin bil

Om aftenen kl. 19.10 blev en 21-årig mand fra Høng standset af politiet, da han kom kørende i bil ad Slotsvænget i Slagelse. Patruljen fandt 45 ulovlige piller i bilen, og derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

Fandt forskellige former for euforiserende stoffer

Kort efter, kl. 19.30, ransagede politiet en lejlighed i Slagelse, fordi der var en formodning om, at der muligvis blev solgt narko fra stedet. I lejligheden blev der fundet forskellige former for euforiserende stoffer og ting, der indikerede, at det blev solgt videre. En 21-årig mand blev anholdt og sigtet for salg af narko.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.