Stor politiaktion: Flere anholdt efter skudepisode

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Politiet har foretaget en større aktion mod adresser i Kalundborg, hvor flere personer er blevet anholdt i forbindelse med en skudepisode ved Slagelse Sygehus.

Flere personer med tilknytning til bandemiljøet er torsdag eftermiddag blevet anholdt, efter at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sammen med Midt- og Vestsjællands Politi har foretaget en fælles aktion mod flere adresser i Kalundborg.

Flere skud mod 23-årig kvinde ved Slagelse Sygehus

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har siden anmeldelsen den 18. februar 2019 efterforsket sagen om en skudepisode, hvor der blev affyret flere skud mod et køretøj på en parkeringsplads på Ingemannsvej ved Slagelse Sygehus.

Køretøjet blev ført af en 23-årig kvinde, der dog ikke blev ramt af skuddene.

Læs også: Ung kvinde beskudt af maskerede mænd.

»Politiets ransager forsat på de omhandlede adresser, og vi vil være til stede nogen tid endnu,« udtaler politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forventer, at to af de anholdte fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Næstved.

Massiv tilstedeværelse af politi i Kalundborg

Flere medier skriver om en massiv tilstedeværelse af politi i Kalundborg. En gruppe af betjentene ankom først til Rema 1000, som ligger i krydset ved Klosterparkvej og Bredekildevej. Her blev bilerne tjekket, hvorpå en gruppe kampklædte betjente kørte videre til Sct. Olaiparken, hvor de gik ind i flere opgange.

Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi stod bag aktionen, hvor Midt-og Vestsjællands Politi bistod med afspærring og hundepatruljer. Kalundborg ligger i Midt-og Vestsjællands Politikreds, men Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi står bag efterforskningen. Det skriver TV ØST.

Der var også en stor politistyrke med hunde i aktion i Møllestræde i Kalundborg, hvor mindst en person blev anholdt. Der skulle være tale om en ung mand af somalisk oprindelse. Det skriver Sjællandske.

»De her hurtige anholdelser i forlængelse af skudepisoden vidner om, at det er en prioriteret indsats, og derfor er vi tilfredse med, at vi på den måde kan vise, at vi ser med stor alvor på de skudepisoder og den utryghed, det giver, når man skyder i det offentlige rum,« siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Kim Matthai Leland / Rigspolitiet). RK.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.