Ung kvinde beskudt af maskerede mænd

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – En yngre kvinde blev beskudt af maskerede mænd på parkeringspladsen ved Slagelse Sygehus. Politiet efterlyser vidner.

Mandag aften kl. 22.38 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse fra en kvinde om, at to mænd havde åbnet ild mod hendes bil på en parkeringsplads på Ingemannsvej ved Slagelse Sygehus.

Politiet har natten igennem foretaget en række undersøgelser på gerningsstedet for at klarlægge hændelsesforløbet. Undersøgelserne er fortsat i gang, hvorfor der ikke kan oplyses nærmere detaljer.

Sagen efterforskes som drabsforsøg, men der kan endnu ikke oplyses nærmere om motivet for skyderiet. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Skader på bilen, men kvinden blev ikke ramt

»Kvinden blev ikke ramt. Men der er skader på bilen, som kan stamme fra skud. Jeg kan ikke oplyse, hvor mange skud der er affyret,« siger efterforskningsleder Steen von Würden til Ekstra Bladet.

Politiet skal nu undersøge, om gerningsmændene bevidst har ventet på kvinden, har genkendt hende og derpå har skudt mod hende.

»Det er for tidligt at fastslå årsagen til skudafgivelsen. Det skal vi se på de kommende timer. Vi skal have afklaret, om det er en tilfældighed, eller om man har genkendt hende eller bilen,« siger forklarer Steen von Würden til DR.

Ingen beskrivelser af de to gerningsmænd

»Vi har desværre ikke nogen beskrivelser af de to gerningsmænd, ud over at de var maskerede og skød mod kvinden og hendes bil. Vores efterforskning har da heller ikke endnu ført til nogen anholdelser,« siger Steen von Würden til TV ØST.

Politiet er fortsat i gang med at undersøge aftenens hændelse, herunder kvindens eventuelle relation til gerningsmændene.

»Vi gnaver os stille og roligt fremad. Vi er ved at finde ud af relationen mellem kvinden, der blev beskudt, og så mændene,« fortæller Steen von Würden til Sjællandske.

Ifølge Sjællandske ramte kvinden en af de parkerede biler under flugten.

Politiet efterlyser vidner fra hospitalsbyen

Politiet har endnu intet signalement af gerningsmændene, udover de var maskerede.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil gerne tale med vidner, som har befundet sig omkring Slagelse Sygehus i tidsrummet fra kl. 22.00 til kl. 22.45 i går aftes, og som har observeret mistænkelige personer eller køretøjer.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). /nyhedsvarsel

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.