Slagelse Taxa forsvinder endegyldigt

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

DanTaxi oplyser, at de endegyldigt lukker og slukker i Slagelse Kommune, hvor borgerne ellers er blevet betjent fra taxicentralen på Karolinevej i Slagelse. Sn.dk erfarer, at de seks medarbejdere på taxicentralen er blevet tilbudt at flytte arbejdsplads til Virum eller at blive opsagt. Dermed forsvinder de sidste rester af lokalkendskab fra Slagelse/Korsør.

De lokale chauffører vil naturligvis stadig findes i området, men administration og kundeservice centraliseres på hovedcentralen. Det er nødvendigt at centralisere og rationalisere callcentrene, oplyser direktør Carsten Aastrup til sn.dk.

DanTaxi blev fusioneret med TaxiNord ved årsskiftet, og de oplyser, at den nye taxilov forventes at fjerne mange af de restriktioner, der hidtil har forhindret branchen i at udvikle sig. Direktøren har oplyst i en tidligere meddelelse: “Med en så stor flåde af vogne over hele landet opnår vi en mere effektiv kapacitetsudnyttelse, og kan dermed sikre en hurtigere betjening både i byerne og i yderområderne.”

DanTaxi blev fusioneret med blandt andet Slagelse Taxa i 2011, og DanTaxi bestod af de to gamle taxiselskaber, Taxamotor og Codan Taxi, som slog sig sammen i 2008. 4×48 DanTaxi er nu Danmarks største taxiselskab. Selskabet råder over 1.450 vogne og omsætter for knap 1,6 milliarder kroner.

Foto: DanTaxi

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *