Ungdomsår på stoffer – hvordan endte Mynthe der?

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Endnu engang sætter kampagnen #LevEllerDø fokus på unges kamp med stofmisbrug. Kom til foredrag i Slagelse Midtby den 11. marts kl. 19.00. Foredraget er målrettet forældre, men alle er velkomne.

Den 11. marts 2019 kl. 19.00 åbner dørene for endnu et tankevækkende foredrag arrangeret af Ungdommens Røde Kors Slagelse som del af deres #LevEllerDø-kampagne.

De svære teenageår var præget af mobning

Her vil 26-årige Mynthe Liljeskjold dele sin fortælling om sine svære teenageår præget af mobning og de forkerte venner, som endte ud i et omfattende stofmisbrug allerede som 13-årig.

Med dette foredrag er Ungdommens Røde Kors og #LevEllerDø-kampagnen med til at sætte fokus på den barske sandhed – nemlig at ens opvækst og baggrund ikke nødvendigvis har indflydelse på, om man som ung ender ud i et stofmisbrug.

Barn i en ressourcestærk og tryg kernefamilie

Så hvordan undgår man som forældre, at ens børn ender der? Og hvordan starter man samtalen med ens teenager om at undgå stoffer?

Lyt med, når Mynthe giver svar på, hvordan hun selv som et barn i en ressourcestærk og tryg kernefamilie, alligevel endte ud i et misbrug af amfetamin, hash og ecstasy hver weekend, og hvordan hendes forældre tog affære, da det blev opdaget.

Foredraget er målrettet forældre, men alle er velkomne. Det bliver holdt i Røde Kors’ lokaler på Jernbanegade 7, 1. sal i Slagelse Midtby den 11. marts 2019 fra kl. 19.00 til 20.30. Det er helt gratis at deltage.

Øverst: Mynthe Liljeskjold. (Foto: Ungdommens Røde Kors). RK.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.