Kerastase – luksushårpleje til ham og hende

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Kerastase er et af de mest kendte og anerkendte hårplejebrands, som du kan finde på markedet. Et førstevalg hos mange frisører, men også hos slutforbrugerne, der alle sætter pris på Kerastase-produkternes ultimative hårpleje.

#zsnguide på Slagelse News (Slagelse Media)Kerastase har udviklet produkter til blandt andet tørt, skadet, kruset og normalt hår. Det betyder, uanset din hårtype, så kan Kerastase tilbyde dig en serie af skønne hårprodukter.

Hårkurv giver et flot, glansfuldt og stærkt hår

Franske Kerastase har ikke kun valgt at forkæle hende, men har selvfølgelig også øje for ham, der sætter pris på luksushårpleje, og som ønsker at gøre lidt ekstra for sig selv.

Hos Kerastase er der stor fokus på, at du som forbruger får den rigtige pleje til dit hår. For at få et flot, glansfuldt og stærkt hår bør du overveje en Kerastase-hårkur – en hårkur i den fornemmeste kvalitet.

Det er vigtigt, at du har for øje, hvilken hårkur der passer til din hårtype, da den rette hårkur vil sikre dig den optimale pleje.

Sommeren er skøn, men også hård ved dit hår

Sommeren er fantastisk, og du skal altid huske at nyde den i fulde drag, men sommeren er også den tid på året, hvor dit hår kan lide størst skade. Du nyder solens UV-stråler, som giver dig en dejlig sommerglød, ligesom du bader i havet eller daser ved poolen.

Kombinationen af disse tre skønne begivenheder betyder desværre også, at dit hår dehydrere og i værste tilfælde, kan efterlades voldsomt skadet.

“Kerastase Soleil” serien fra Kerastase, som beskytter dig mod sol, vind, salt- og klorvand, vil være med til at genopbygge dit hår eller blot forebygge eventuelle skader. Samtidig vil det sikre dig et lækkert og smukt hår, uanset om du er meget i solen, havet eller poolen.

Kerastase Soleil er det første skræddersyede hårplejeprogram, der giver en langvarig beskyttelse til alle hårtyper, hvor dit hår tilføres fugt og blødhed. Udover Kerastase Soleil serien finder du også et stort udvalg af andre lækre Kerastase hårprodukterTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media) her.

Øverst: Genrefoto. (Foto: PF). Bureau.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.