Tricktyv viftede med sin tusindkroneseddel

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagese.News – En tricktyv, der talte et uforståeligt sprog, kom ind i en frisørsalon i Slagelse, mens han viftede med en tusindkroneseddel.

Fredag eftermiddag ved 17-tiden kom en mand ind i en frisørsalon i Slagelse, mens han viftede med en tusindkroneseddel og talte højlydt på et uforståeligt sprog.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Gik om i baglokalet og lagde en avis på bordet

Kort efter hans ankomst i frisørsalonen gik han om i baglokalet, hvor han lagde en avis på bordet. Herefter fik han skabt så megen forvirring, at det lykkedes ham at slippe afsted med en mobiltelefon.

Manden beskrives som:

  • 30-40 år
  • Cirka 165 centimeter høj
  • Spinkel af kropsbygning
  • Kort og sort hår
  • Talte et fremmedsprog.

Han var iført en brun kasket af mærket Gucci, en sort jakke og cowboybukser. Desuden medbragte han foromtalte avis og tusindkroneseddel. Kontakt gerne politiet på telefon 1-1-4, hvis du ved noget om denne mand.

Der har på det seneste været flere eksempler på tilsvarende tricktyverier, og politiet opfordrer derfor til, at man er særdeles opmærksom, hvis der er kunder, der forsøger at skabe forvirring – for eksempel ved at gå ind i et baglokale, vifte med en avis eller lignende. Undgå desuden at have værdigenstande liggende fremme.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.