Udebleven fange forsøgte at køre fra politiet

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – En slagelseaner kom kørende ad Køge Bugt Motorvejen i en stjålen bil, men så dukkede politiet op. Han forsøgte derpå at køre fra politiet i høj fart. Han forklarede senere, at han havde kørt for stærkt, fordi han var udeblevet fra fængsel.

Lørdag formiddag kl. 11.30 ville politiet kontrollere en personbil og dens fører i forbindelse med kørsel ad Køge Bugt Motorvejen i nordgående retning omkring Solrød Strand.

Føreren af bilen ønskede åbenbart ikke at standse, men kørte via motorvejens af- og tilkørsel 31A af. Kort efter kom han tilbage på motorvejen. Denne gang med høj hastighed i et forsøg på at køre fra politiet.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Slagelseaner var udeblevet fra afsoning af en frihedsstraf

Bilisten fortsatte videre ad motorvejen i nordlig retning, så Københavns Vestegns politi blev underrettet om sagen. Patruljer herfra fulgte efter bilisten, der kl. 11.44 blev standset udramatisk og anholdt på Ballerup Boulevard i Ballerup.

Der var tale om en 32-årig mand fra Slagelse, som var frakendt kørekortet, og som kunne mistænkes for at være påvirket af narkotika under kørslen.

Personbilen, som han kørte i, var meldt stjålet fra en autoforhandler i Køge. Autoforhandleren havde også fået stjålet et par nummerplader, der nu sad på den 38-åriges bil.

Den 38-årige var i øvrigt efterlyst som udeblevet fra afsoning af en frihedsstraf, hvilket ifølge ham selv var årsagen til den hensynsløse kørsel. Efter afsluttet sagsbehandling blev han overgivet til Kriminalforsorgen til afsoning.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.