Påvirket bilist fik adskillige sigtelser

Slagelse.News — En påvirket bilist kom kørende i Løvegade i Slagelse, og det endte med sigtelser for alt fra trusler mod politiet til at køre rundt med økser i bilen. Og så mistede han også sine nummerplader.

Søndag aften kl. 20.12 standsede politiet en 28-årig mand fra Slagelse, der kom kørende i Løvegade i samme by. Han virkede påvirket af enten stoffer eller spiritus, og han forsøgte ligefrem at løbe fra politibetjentene. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Manden truede betjentene flere gange

Det lykkedes ikke for manden at flygte fra politiet, og han blev derfor anholdt kl. 20.20, hvor han blev sigtet for spiritus- og narkokørsel. Da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Dertil kom, at han truede betjentene flere gange. Derfor blev han også sigtet for trusler mod politiet. Der blev i øvrigt fundet to økser i bilen, hvilket første til yderligere en sigtelse og denne gang for overtrædelse af våbenloven. Afslutningsvist kom det også for en dag, og til sidst viste det sig, at de nummerplader, der sad på bilen, var afmeldt, så de blev inddraget på stedet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/8ec0