Flere tusinder til Sankt Hans-bål i Anlægget

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Traditionen tro blev der tændt Sankt Hans-bål overalt i kommunen, og flere tusinder dukkede op i Anlægget i Slagelse Midtby for at se bålet og høre taler samt synge Midsommervisen.

I lørdags blev der fejret Sankt Hans overalt i kommunen såsom i Sørby Magle, Korsør, Skælskør og Slagelse. Mellem 2.500 og. 3.500 var mødt op i Anlægget i Slagelse Midtby. Slagelse Brand og Redning var der også for at holde øje. De kom allerede omkring kl. 18.00.

Torben Kjerulff, formand for Business Slagelse

2Times begyndte at spille kl. 18.00, og kl. 19.00 bød Torben Kjerulff, formand for Business Slagelse, velkommen. Bålet blev tændt kl. 20.45, hvorpå bålet blev trukket ud i midten af søen i Anlægget. I mellemtiden var det mulighed for at købe øl og vand samt mad og kage.

Turistdirektør Jens Müller holdt årets båltale, hvorpå Elisabeth Dybdal sang “Midsommervisen” fra scenen. Derpå blev der sunget “Der er et yndigt land”, men det var kun første vers, som man kunne høre, før det begyndte at gå galt med højtaleranlægget.

POPlic Service skulle sætte gang i festlighederne kl. 21.30, men den varme sommerdag var efterhånden blevet erstattet af en kølig sommeraften. Mange havde taget for lidt tøj på, og derfor var det mest den hårde kerne, som blev tilbage.


Foto: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.