Påsatte brande på Halsskov Torv og Dyrhaugesvej

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Politiet leder efter en 20-25-årig mand med grå hættetrøje. Manden er set løbe fra Halsskov Torv i Korsør i forbindelse med en påsat bilbrand. Politiet leder også efter tre personer, som angiveligt har sat ild til en knallert på Dyrhaugesvej.

Natten til lørdag, kl. 22.00, fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om en påsat brand i en bil på Halsskov Torv i Korsør Halskov. Ilden havde spredt sig til en anden bil, der holdt ved siden af. Den ene bil udbrændte, mens den anden fik mindre skader.

Brandvæsenet kom til stedet og fik ilden under kontrol. Vidner fortalte, at de havde set en mand med en grå hættetrøje løbe fra stedet. Han er cirka 20-25 år gammel.

Lørdag eftermiddag. kl. 15.58. indløb en ny anmeldelse om en påsat brand. Denne gang på Dyrhaugesvej i Korsør Sydby. Tre unge personer havde sat ild til en knallert, der udbrændte helt og aldeles. De tre personer forsvandt straks fra stedet.

Hvis nogen ved noget om brandstiftelserne, eller hvem gerningspersonerne er, bedes de venligst kontakte politiet på telefon 114.


Arkivfoto: Rigspolitiet

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.