Lokal vin og kunst ved åbent hus i Jethoni

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Jesper Thomas Nielsen fra Jethoni Danish Pyramid Art inviterer til et åbent hus, hvor han vil dele sin passion, entusiasme og interesse for klima og pyramidekunst. Samtidig er der mulighed for at smage på lokale vine fra Næsby Strand Vinlaug.

Kunstner, foredragsholder og forfatter Jesper Thomas Nielsen fra Jethoni Danish Pyramid Art inviterer til et unikt åbent hus i sit private atelier-studio og showroom i Slagelse By.

Det foregår på den gamle popcornfabrik og sker i samarbejde med det lokale Næsby Strand Vinlaug, idet kunst og vin passer godt sammen – og begge dele er fortræffelige julegaver med en god lokal historie. Det skriver Jethoni Danish Pyramid Art i en pressemeddelelse.

Vejen har altid peget ud i verden til lande med pyramider

Jesper Thomas Nielsen vil gerne dele sin passion, entusiasme og interesse for klima og pyramidekunst. Samtidig vil han gerne fremvise og fortælle om sin kunst til andre, der også er vild med farverig kunst samt den gode historie.

»Min passion for pyramider stammer helt tilbage fra min ungdom, hvor jeg blev draget af pyramideformen i logoet på min lokale løbeklub. Siden har der ikke været nogen vej tilbage,« siger Jesper Thomas Nielsen og fortsætter:

»Vejen har altid peget fremad, ud i verden til lande med pyramider som Peru, Mexico, Ægypten og Italien, hver med deres særegne historie, myter, og mysterier, som jeg er nødt til at løse, skrive om, male og på anden vis bearbejde til kunst og kunstprojekter. Ingen andre i Danmark har forfulgt Pyramidens fascinerende form med skaberkraft, som jeg har gjort det. Det er min passion! Jeg er pyramidekunstner med hele min sjæl og hjerte.«

Samtidig er der mulighed for at smage indtil flere lokale vine fra Næsby Strand Vinlaug, som har vinmarker med ædle druer fra 1.600 vinstokke tæt på Vikingeborgen Trelleborg.

»Man kan også blive medlem af vinforeningen og være med til at høste,« oplyser Erik Jørgensen fra vinlauget, som vil være tilstede og fortæller om vin.

Åbent hus afholdes søndag den 1. december 2019 kl. 11.00-14.00 på Galleri-Jethoni.dk på Sorøvej 11 i 4200 Slagelse.

Workshops for voksne og børn samt foredrag om Pyramide-landene

Jesper Thomas Nielsen er blandt andet kendt for sin unikke og farverige pyramide-kunst samt fra Jethoni Project: Please Protect Our Planet, som blev udstillet i DR Byen og optaget på Kunstnernes Påskeudstilling i Aarhus.

Aktuelt udstiller han hos Art Box Gallery i Zürich i hele november og hos Art Basel i Miami i begyndelsen af december 2019.

Udover kunstudvikling arbejder Jesper Thomas Nielsen med kreative workshops for voksne og børn samt afholder foredrag om Pyramide-landene Ægypten, Mexico, Peru og Italien.

Han byder i det hele taget på mange spændende muligheder for interaktion, som giver indsigt i hans fortælling og indblik i den kreative proces.

Øverst: Jethoni er på vej til Florida i Miami for at udstille dette billede på storskærm ved den kendte Art Basel Event. Jesper Thomas Nielsen er indbudt af Art Box Gallery. (Foto: Galleri-Jethoni.dk). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.