Flere stoppet med euforiserende stoffer i blodet

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Fredag og lørdag blev flere forskellige mænd stoppet med euforiserende stoffer i blodet. Den ene påvirkede bilist blev standset, fordi han kørte uden sikkerhedssele, og en påvirket knallertkører blev standset for at køre uden hjelm.

Fredag kl. 09.30 standsede en politipatrulje en knallertkører, der kom kørende uden styrthjelm ad Ndr. Ringgade i Slagelse. Det var en 20-årig mand fra Slagelse, og den knallert, han kørte på, kunne ikke bremse. Dertil kommer, at narkometertesten gav udslag for cannabis. Den 20-årige blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for overtrædelse af færdselsloven.

Kl. 11.50 samme dag standsende politiet en varebil på Sorøvej i Slagelse, fordi føreren ikke havde spændt sikkerhedsselen. Føreren var en 27-årig mand fra Kastrup, og han virkede påvirket af stoffer. Narkometertesten gav da også udslag for både kokain og cannabis. Derfor blev den 27-årige anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for at køre uden sele.

Næste dag kl. 16.35 blev en 38-årig mand fra Sorø standset af politiet på Østre Alle i Slagelse, hvor kan kom kørende i bil. Det viste sig, at den 38-årige ikke havde noget kørekort, og at han var påvirket af stoffer. En narkometertest gav udslag for cannabis, amfetamin og methamfetamin. Den 38-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret.


Arkivfoto: Rigspolitiet

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.