Ro i Byskov fredag aften, men ikke lørdag

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Der var ro og en god stemning i Byskov-kvarteret i Slagelse Østby fredag aften, selvom folk var berusede. Lørdag ændrede roen sig til larm fra parkerede biler. En ung mand blev sigtet.

Der var god ro og orden på i Byskov-kvarteret i Slagelse Østby, da en patrulje bevægede sig rundt til fods fredag aften fra kl. 19.00. Flere grupper med unge mennesker nød solen og spillede musik, og da de blev bedt om at skrue volumen ned, efterkom de politiets anmodning.

Der blev talt med flere personer i og ved Byskovcentret, og senere på aftenen var der fest på Pantholm, hvor flere, der ikke var inviterede, gerne ville med til festen. Det fik de ikke lov til, og selvom flere var berusede, da klokken nærmede sig midnat, gik ingen over stregen i deres opførsel. Stemningen vedblev at være god.

Lørdag aften fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi flere anmeldelser om, at en del unge var samlet på Byskov Alle. Der blev spillet ualmindelig høj og larmende musik fra en bil, der holdt parkeret på stedet.

Politiet havde flere patruljer på stedet, hvor stemningen ikke var den allerbedste. Der gik ikke længe, før ejeren af bilen med den høje musik var identificeret. Det var en 20-årig mand fra byen. Han fik en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen, og musikken blev slukket.


Arkivfoto: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.