Flere mistænkelige brande siden mandag

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Der har været flere mistænkelige brande omkring Østbyen og en ved Motalavej. Politiet efterlyser vidner.

Siden mandag aften har der været flere mistænkelige brande i Slagelse Kommune, herunder en kassebil ved Motalavej og flere brande i Østbyen i Slagelse.

Plejecenter på Solbakkevej ved Motalavej igen ramt

Det startede mandag aften kl. 22.16, hvor en håndværkerkassebil udbrændte på parkeringspladsen ved Plejecenter Solbakken på Solbakkevej, tidligere Motalavej, på Halsskov i Korsør.

Dette område, herunder plejecentrets parkeringsplads, har tidligere været ramt af adskillige ildspåsættelse. En 19-årig blev for eksempel dømt i oktober.

Læs også: 19-årig sigtet for at sætte ild til handicapbus.

I december var den gal igen med en bilbrand ved Plejecenter Solbakken, hvor både politi og brandvæsen blev angrebet med bomberør og fyrværkeri.

Læs også: Nytår skudt ind med bilbrand og angreb på beredskab og politi.

Flere mistænkelige brande i Slagelse By torsdag aften

Skærtorsdag, altså torsdag aften, opstod mindst tre brande i Slagelse By.

Den første i en bil og en del af et værksted på Strudsbjergvej i Østbyen kl. 22.23. Den næste opstod kl. 22.52 på Grønningen, som er tæt på. Her var det et skur. Og kl. 23.43 var det en skraldespand på Parkvej.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mener ikke, at der er en sammenhæng mellem branden på værkstedet og branden i skuret. Det skriver Sjællandske.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi håber dog, at kendskabet til ildspåsættelserne vil få vidner til at henvende sig til Politiet.

»Vi har ikke mistanke til nogen. Endnu. Det er sådan noget, der bliver efterforsket i den lokale efterforskning, som sender noget ud på det. Og når så folk læser døgnrapporterne og sådan noget, kan det være, der er nogen, der henvender sig,« siger vagtchef Jan Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Artiklen fortsætter efter opslaget.

Skærtorsdag aften udbrød der brand på tre forskellige adresser i Slagelse inden for halvanden time. Kl. 22.23, ild i…

Slået op af Slagelse Brand og Redning i Fredag den 19. april 2019

Beredskabsstyrelsens ODIN-system melder også om andre brande siden mandag.

Slagelse Politi hører gerne fra vidner, som har set eller hørt noget. Henvendelse kan ske til politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Slagelse Brand og Redning. (Foto: Slagelse Media). RK.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.