Nytår skudt ind med bilbrand og angreb på beredskab og politi

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Først blev der sat ild i en bil ved plejecentret på Motalavej, og derefter blev brandvæsen og politi angrebet med bomberør og fyrværkeri.

Facebook-bruger: »Der er ikke så meget hjernekapacitet«

Lørdag eftermiddag kl. 16:55:04 blev Slagelse Brand & Redning kaldt ud til en bilbrand ved Plejecenter Solbakken på Motalavej på Halsskov i Korsør.

Da brandvæsenet nåede frem, blev de angrebet med bomberør og fyrværkeri. Da politiet dukkede op, blev patruljevognene ligeledes angrebet. Det skriver 112news.dk.

»Der er ikke så meget hjernekapacitet,« skriver en bruger i en Facebook-gruppe.

»De skal bare ud af landet dem der har gjorte det. De har også brændt min bil sidste uge,« skriver en anden bruger i samme kommentarspor.

Det lykkedes ikke politiet at anholde eller sigte nogen

Det lykkede ikke politiet at fange, sigte og anholde nogen af gerningsmændene. De unge blev blot bedt om at forlade stedet.

»Vi kan ikke finde dem, men vi gør selvfølgelig alt for at finde frem til banditterne og få skovlen under dem,« fortæller vagtchef Ove Christoffersen til Sjællandske.

Vi kører ud for at hjælpe, men bliver ikke behandler pænt

»Der var en bilbrand tidligere på aftenen, som vi var ude at slukke. Da vi er færdige og kører ud af området, er der åbenbart nogle mennesker, der synes, det er sjovt at skyde fyrværkeri vandret af imod os i stedet for op i luften, hvor det er flot at se på,« siger indsatsleder fra Slagelse Brand & Redning, Per Eilertsen, til TV ØST og fortsætter:

»Vi synes ikke det er rimeligt. Vi er almindelige mennesker, der taget noget andet tøj på, når der er brand, og kører ud for at hjælpe. Vi er mennesker, der hjælper andre, men som man ikke behandler pænt.«


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.