Efterlysning: To røverier i Slagelse Midtby

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Politiet efterlyser en mand, som er mellem 20 og 25 år og bar hvid hættetrøje. Det sker efter to røverier i Slagelse Midtby i kiosker på Smedegade og Priorgade.

Tirsdag middag blev der begået to røverier tæt i Slagelse Midtby. Politiet oplyser, at det sandsynligvis er samme gerningsmand. Det skriver TV2 Øst og Sjællandske.

Efterlyser mand mellem 20 og 25 år i hvid hættetrøje

Politiet efterlyser en yngre mand, som, de mener, har begået to røverier mod to steder i Slagelse. Det oplyser Ole Hald, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV2 Øst.

Kl. 12.56 dukkede en mand på mellem 20 og 25 år op i Tips og Travkiosken på Smedegade 53 C i Slagelse, hvor han truede personalet med en kniv. Han løb derfra – muligvis uden udbytte. Manden bar en hvid hættetrøje.

Allerede kl. 13.30 blev der begået et røveri hos købmanden på Priorgade 17 i Slagelse. Her blev personalet også truet med en kniv, hvorpå han løb derfra – muligvis uden udbytte. Det skriver TV2 Øst og Sjællandske.

Politiet har anholdt og sigtet flere personer

Seks personer er blevet anholdt og sigtet for de to røverier i Slagelse Midtby tidligere på dagen.

»Vi har lige anholdt seks personer i forbindelse med sagen, så der er fremdrift,« siger Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 Øst.

Læs også: Fire anholdt efter to røverier i går.

Opdatering: Artiklen er opdateret om oplysninger om anholdelser. Red.

Øverst: Tips og Travkiosken på Smedegade 53 C i Slagelse (arkivfoto). (Foto: Google Earth Pro). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.