Fire anholdt efter to røverier i går

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Tre mænd på 17, 18 og 19 år samt en kvinde på 17 år er sigtet for røveri og medvirken til røveri i Slagelse Midtby tidlig tirsdag eftermiddag.

I går tirsdag kl. 12.56 gik en mand ind i kiosken i Smedegade 53 C i Slagelse Midtby, hvor han truede med en kniv og forlangte at få udleveret kontanter.

Allerede en halv time senere kl. 13.36 var der et nyt røveriforsøg i midtbyen. Denne gang i købmandsforretningen i Priorgade 17, hvor gerningsmanden også truede med en kniv og forlangte penge udleveret.

Røverier i både Smedegade og Priorgade i midtbyen

Røveren truede med en kniv og forlangte at få penge, da han var i kiosken i Smedegade 53 C. Men ekspedienten råbte op og trak sig væk, og det fik røveren til at stikke af. Politiet blev tilkaldt, og et signalement af røveren blev sendt ud via politiets systemer.

Læs også: Efterlysning: To røverier i Slagelse Midtby.

En halv time senere kl. 13.36 var der et nyt røveriforsøg. Denne gang i købmandsforretningen i Priorgade 17, hvor gerningsmanden også truede med en kniv og forlangte at få udleveret penge. Heller ikke denne gang fik røveren held til sit forehavende og stak hurtigt af igen.

Politiet fik standset en bil med hjælp fra et vidne

Et snarrådigt vidne fulgte efter røveren, og vidnet kunne fortælle politiet, hvilken bil røveren kørte væk i. Det medførte, at en politipatrulje hurtigt fik standset en bil. Der var både en mand og en kvinde i bilen, som begge blev anholdt og sigtet for røverierne.

Den efterfølgende efterforskning førte til, at politiet fandt frem til yderligere to personer, som også blev anholdt. De blev sigtet for medvirken til de to røverier.

I alt drejer det sig om tre unge mænd på henholdsvis 17, 18 og 19 år samt en ung kvinde på 17 år. De bliver alle fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved senere i dag.

Opdatering: Retten i Næstved besluttede, at de fire unge mennesker skal varetægtsfængsles i fire uger for de to røveriforsøg i Slagelse Midtby.

Det skriver Anklagemyndigheden i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på Twitter onsdag eftermiddag.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.