Slagelseanere forårsager harmonikasammenstød

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Et trafikuheld på Vestmotorvejen ved Ringsted lukkede det østgående spor i 20 minutter, hvorpå det åbnede … men så kom der en bilist fra Slagelse.

Mandag eftermiddag kl. 14.09 kørte en bil galt på Vestmotorvejen ved Ringsted, hvilket lukkede det østgående spor kortvarigt.

Bagefter påkørte en mand fra Slagelse en bil, som ramte to forankørende bilister. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

32-årig mand kom ud i midterrabatten og ramte autoværnet

Det viste sig, at der var tale om en 32-årig mand fra Nakskov, som var kommet ud i midterrabatten med sin varebil. Han fik rettet bilen op, men mistede kontrollen over den, så han påkørte autoværnet i højre side af vejen.

Ingen øvrige trafikanter blev involveret i ulykken, hvor oprydningsarbejdet medførte en kortvarig lukning af motorvejen i tidsrummet omkring kl. 15.05-15.25 i det østgående spor. Den 32-årige fører slap uskadt fra uheldet.

Manden fra Slagelse overså den langsomme kørsel på vejen

Kl. 15.38 skete der et nyt uheld på motorvejen mellem Ringsted N- og Ringsted Ø-afkørslerne i den tætte trafik med blandt andet langsom kørsel hos bilisterne.

Det overså en 28-årig mand fra Slagelse, som ikke fik bremset i tide og derfor påkørte en bil. Dette sammenstød bevirkede, at yderligere to forankørende bilister blev impliceret, da den påkørte bil blev skubbet fremad.

Skaderne var dog begrænsede, idet alle fire implicerede selv kunne køre ind i nødsporet, hvor de var ved politiets ankomst til uheldsstedet. Ingen kom til skade ved dette harmonikasammenstød på motorvejen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.