141 ansøgere mødte op til jobmesse i erhvervscentret

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Der mødte 141 jobansøgere op til jobmessen i Slagelse Erhvervscenter. Den var arrangeret for Palsgaard Spær i samarbejde med Jobcenter Slagelse og 3F.

141 ansøgere fra et stort opland mødte op til jobmessen i Slagelse Erhvervscenter, da Palsgaard Spær indledte søgningen efter medarbejdere til deres nye produktion i Slagelse By. Det skriver Slagelse Erhvervscenter.

Ny produktion i Slagelse By giver behov for nye medarbejdere

»I Slagelse Erhvervscenter tager vi sikkert hånd om virksomheder, der ønsker at udvikle eller etablere sig i Slagelse Kommune. Med en række lokale samarbejdspartnere ved hånden, når vi bredt rundt med erhvervsservicen,« skriver erhvervscentret.

Netop et af disse samarbejder foldede sig praktisk ud onsdag den 11. september, hvor erhvervscentret lagde hus til en jobmesse, som var arrangeret for Palsgaard Spær. Det skete i samarbejde med Jobcenter Slagelse og 3F.

Læs også: Jobmesse i Slagelse onsdag den 11. september.

Palsgaard Spær åbner dette efterår ny produktion i Slagelse By og får i den forbindelse brug for op mod 35 nye medarbejdere, når produktionen er oppe at køre på fuld styrke.

141 ansøgere mødte op for at søge arbejde hos Palsgaard Spær

På blot en eftermiddag tog Palsgaard Spær imod 141 interesserede ansøgere, der alle fik en introduktion til virksomheden og jobs, herunder forventninger til medarbejdere.

Her på Slagelse.News bemærkede vi også interessen for de to artikler om behovet for medarbejdere hos Palsgaard Spær. Dertil kom adskillige opkald fra interesserede jobansøgere, som troede, at de skulle ringe til Slagelse.News.

Læs også: Flytter til Slagelse og mangler 35 nye medarbejdere.

Repræsentanter fra Palsgaard Spær havde efterfølgende nogle korte samtaler med alle ansøgere.

»Det forløb godt. Stemningen var god og det var ret effektivt. Det virker godt, at man får sat ansigt på ansøgerne,« siger Tobias Smith, divisionsdirektør i Palsgaard Spær, til erhvervscentret og fortsætter:

»Der var omkring 20 rigtig gode kandidater, og nu vælger vi en række ud til samtale. Nogle kommer til at hjælpe med at indrette produktionen, mens andre vil komme til løbende.«

Jobcentret fortsætter med at følge op på rekrutteringen

Jobcenter Slagelse har både før og under jobmessen været en god samarbejdspartner for Palsgaard Spær. Og herfra er man også meget tilfredse med forløbet af messen.

»Det er en god måde at møde virksomhedens behov på. Der kom et stort felt af ansøgere, både nogle i beskæftigelse og ledige. Og de kom fra et stort opland – Slagelse, Sorø, Ringsted og Kalundborg,« siger rekrutteringskonsulent Maria Stenander Vargas til erhvervscentret.

En jobmesse som denne giver ikke kun virksomheden mulighed for at møde sine ansøgere ansigt til ansigt. Det er også en god træning for ledige i at møde virksomheden med det samme.

Og hos Jobcenter Slagelses Virksomhedsservice har man fået positiv respons fra både Palsgaard Spær og ansøgere på oplevelsen.

Samarbejdet slutter da heller ikke her. Jobcenter Slagelse fortsætter med at følge op på jobmessen og assistere Palsgaard Spær i rekrutteringen til den nye produktion, så længe virksomheden ønsker det.

Øverst: Jobmesse. (Foto: Slagelse Erhvervscenter). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.