SMH Biler i Skælskør bliver til CarPeople

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Skaelskor.News – SMH Biler i Skælskør bliver en del af den landsdækkende værkstedskæde CarPeople.

Efter 12 år som selvstændig virksomhed bliver SMH Biler i Skælskør en del af værkstedskæden CarPeople.

Onlinebooking, landsdækkende service og gratis vejhjælp til kunderne har været en stor del af årsagen. Det oplyser SMH Biler i en pressemeddelelse, der er en reklame.

CarPeople sikrer ensartet standard på alle værksteder

Hos CarPeople hjælper værkstederne hinanden. Netværket og de medfølgende serviceydelser har været hovedårsagen til, at SMH Biler nu bliver medlem af den landsdækkende værkstedskæde CarPeople.

Det betyder, at SMH’s kunder nu altid kan køre til det nærmeste CarPeople-værksted i hele landet, hvis de har brug for hjælp eller service.

Ifølge Søren Morgen Hansen, der er indehaver af SMH Biler, har CarPeople som den eneste kæde en professionalitet, som matcher SMH Bilers egne standarder.

»Som en del af CarPeople bliver der lavet mystery shopping og kundeundersøgelser, som kan dokumentere vores høje serviceniveau,« forklarer Søren Morgen Hansen og fortsætter:

»Tingene skal være i orden, og når først kunden er i butikken, skal vi værne om dem og yde en god service. CarPeople sørger for, at alle værksteder lever op til de samme krav, hvilket giver en ensartet standard på værkstederne. Det er et kvalitetsstempel, vi glæder os til at få.«

Service og god kommunikation er vigtigt for SMH Biler

SMH Biler, der nu bliver til Carpeople Skælskør, skiller sig ud ved at hente størstedelen af sin omsætning fra erhvervskunder. Det gælder blandt andet store flåder af firmabiler, taxier og håndværksmestres varevogne samt specialiserede ombygninger af biler.

Søren Morgen Hansen fastslår, at privatkunder får den samme service, hvor de også kan få deres bil afhentet på arbejdspladsen og har mulighed for en lånebil. Han pointerer, at de vil gøre alt for at behandle alle kunder ens og holde deres sti ren.

»Ofte er det de små ting, der tæller. Det tager kun to minutter at gennemgå bilen sammen med kunden både før og efter en reparation, men det betyder enormt meget for kundens oplevelse. God kommunikation mellem kunden og mekanikeren er vigtig, så alle ved, hvad der er lavet, og vi undgår misforståelser,« afslutter Søren Morgen Hansen.

Ved at blive en del af CarPeople forbliver SMH Biler en selvstændig virksomhed, men drager fordel af CarPeoples bookingsystem, samhandelsaftaler og uddannelsesakademi for værkstedspersonale. CarPeople tilbyder blandt andet gratis vejhjælp, onlinebooking, 3 års garanti på reservedele, lånebil og meget mere.

(Foto: PR).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.