Røvere pågribes efter røveri i Skælskør Guldsmed

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Skælskør Guldsmed på Algade 23 har været udsat for røveri/tyveri, men politiet pågreb gerningsmændene under en time efter.

Der var været røveri eller tyveri hos guldsmeden på Algade 23 i Skælskør. Det oplyser ejeren, Catia Johansen, på Facebook. Hun fortæller også, at medarbejderne var alene i forretningen.

“Slagelse Politi skal også roses!!! TUSIND TAK for at have sluppet hunden løs! Tak for at i, i løbet af 1 time, fik fanget gerningsmændene, der til middag begik røveri/tyveri i min Guldsmedie i Skælskør,” skriver Catia Johansen i et opslag.

Politiet fik meldingen klokken 12.52, men indtil videre opfatter politiet det som et tyveri og ikke som et røveri, siger vagtchef Jens Frederiksen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters politi. Det skriver Sjællandske.

Der er hverken brugt vold, trusler eller våben, men en person ser på nogle halskæder, hvorpå han løber ud af forretningen med hele bakken og kører væk i en grøn BMW væk.

Politiet anholder efterfølgende to mænd på 20 år på en rasteplads før Ringsted, selvom de forsøgte at stikke af. De havde halskæder til en værdi mellem 30.000 og 40.000 kroner på sig. Den grønne BMW og chaufføren er stadig efterlyst, skriver Sjællandske.

Artiklen er opdateret.

Foto (arkiv): Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *