Lån støvsugerrobot på biblioteket i Korsør og Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Korsør og Slagelse Bibliotek åbner et Teknotek den 9. oktober. Her kan borgerne låne hjælpemiddel er i 14 dage. Det kan være alt fra lågåbnere og ergonomisk bestik til læselup, strømpepåtagere og robotstøvsugere.

Åbningen af begge Teknoteker sker i forbindelse med Sundhedsugen i Slagelse Kommune. Ideen er at gøre det lettere for borgerne at få overblik over hverdagens hjælpemidler. Man kan låne de velfærdsteknologisk hjælpemidler med sit sundhedskort, ligesom når man låner bøger.

“På bibliotekerne ser vi det som en oplagt mulighed for at hjælpe borgerne. Vi har systemet til at styre udlånene, og vi synes, det er en god ide, at borgerne fremover også kan låne hjælpemidler, så de kan finde ud af, om det er en løsning for dem. Teknoteket er en mulighed for, at borgerne selv kan afprøve om et hjælpemiddel kan gøre en forskel i ens hverdag, uden man behøver at investere i hjælpemidlet på forhånd,” fortæller René Birkemark Olesen Leder af Bibliotek og Borgerservice i en pressemeddelelse fra Slagelse Kommune.

Foto: Slagelse Kommune

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *